fbpx

Nu lasa PETe in urma ta! PETele pot fi cool!

Vino vineri, 29 iunie 2012, intre 14.00 SI 22.00 in Lipscani, Centrul Vechi, la lansarea celui mai cool proiect al anului:

Nu lasa PETe in urma ta! PETele pot fi cool!

Nu lasa PETe in urma ta! PETele pot fi cool!

Tu decizi daca distrug planeta sau se transforma in bani pentru educatia copiilor!

Stiai ca 1.000.000 de PET-uri si doze de aluminiu pot fi tranformate in 10.000 de Euro? Toti acesti bani pe care tu ii arunci zilnic la gunoi pot fi folositi pentru programe menite sa scoata copiii din fata calculatorului si sa ii tina departe tentatiile care le pot curma drumul in viata.

Te asteptam la un eveniment in care vei putea „cumpara” biletul pentru un superconcert CBO, SISTEM SI ANIMAL X ,bunatati (frappe-uri, limonada cu capsune, cookies cu ovaz, minicake-uri), flori de lavanda si multe alte surprize „platindu-le” cu PET-uri si doze de aluminiu.

PRETURI:)

Biletul pentru concert CBO, SISTEM si ANIMAL X „costa” 10 PET-uri sau 5 doze de aluminiu

Frappe sau limonada cu caspune „costa” 10 PET-uri sau 5 doze

Minicake „costa” 8 PET-uri sau 3 doze

Cookies ovaz „costa” 5 PET-uri sau 2 doze

Flori lavanda „costa” – 20 PET-uri sau 10 doze

Povesti desculte in iarba „costa” – un zambet 🙂

Proiect “Generatia Verde” si “Descult in iarba” in parteneriat cu Apa Nova Bucuresti.

“Prin acest program vrem sa convingem oamenii ca PET-urile inseamna bani si ca acesti bani, care sunt aruncati zilnic la gunoi, pot fi folositi pentru educatia copiilor carora vrem sa le dam o sansa pentru o viata verticala ancorata intr-un sistem de valori autentice si reale, fara sa depinda de posibilitatile financiare ale parintilor.

„De aceea , in aceasta vara, vom organiza o serie de evenimente la care “moneda” de schimb nu vor fi doar banii, oameni vor putea alege sa plateasca prin PET-uri si doze de aluminiu” declara Serban Copot, cofondatorul proiectului si presedintele organizatiei Generatia Verde.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0