fbpx

Nume noi la Dizainăr | 10-14 septembrie Pavilion C6, Romexpo

Dizainăr lansează în cadrul târgului de mobilier BIFE-SIM 2014, cele mai noi nume ale designului românesc de obiect. La standul Dizainăr veți găsi obiecte care trasează tendințele următorului an, astfel că între 10 și 14 septembrie, vă așteptăm la Romexpo în pavilionul C6 [standul 32-33], pentru a face cunoștință cu obiectele nou venite.

Nume noi la Dizainăr | 10-14 septembrie Pavilion C6, Romexpo

„Anul trecut, am prezentat publicului o suită de designeri noi, români, care ulterior au devenit nume cunoscute în designul de produs autohton. Anul acesta, împreună cu Irina Alexandru, Ambasadorul Designului Românesc, și cu Alexandru Ioniță, directorul de creație de la Dizainăr, am ales o gamă nouă de obiecte care ne așteptăm să crească în popularitate într-o manieră similară.”, Mihnea Ghilduș, designer de produs și fondatorul Dizainăr.

Design de calitate, lansări de obiecte, conferințe, întâlniri cu designeri și producători, concursuri sunt motive pentru care merită să treceți pragul târgului Internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM 2014. Standul Dizainăr se află la Romexpo, în pavilionul C6, și va fi deschis pentru public între 10 și 14 septembrie 2014, între orele 10:00 – 18:00. Participanții la eveniment se vor putea înscrie într-un concurs surpriză, ale cărui premii vor fi obiecte semnate de designeri români. 

Nume noi la Dizainăr | 10-14 septembrie Pavilion C6, Romexpo

Dizainăr,  un laborator de design de produs făcut în România * unde designerii își dau mâna cu producătorii * unde creativii își găsesc locul și se simt ca acasă * unde poți să cumperi tot ce-ți place. De aceea nu țin nimic în eprubete Dizainăr este un spațiu în care originalitatea și neconvenționalul sunt la ele acasă, un laborator de design românesc, în care cumpărătorul, creatorul și producătorul de obiecte de design își dau mâna pentru realizarea lor. Ceea ce vei găsi la Dizainăr nu este doar cultură urbană în cel mai select mod al ei, nu este doar originalitate și inovație românească ci un adevărat stil de viață de care să te bucuri. Fie că îi întâlnești în showroom (pe strada Puțul cu Plopi nr. 17), cu prilejul organizării unui Pop-Up Shop, la un eveniment local sau la un târg internațional, la Dizainăr vei găsi piese de design grafic, design de produs, și o parte din lucrările de artă ale unora dintre cei mai îndrăzneți designeri români. 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0