fbpx

O amenajare cu stil îți oferă sentimentul de „acasă”

Piatra naturală este unul dintre cele mai variate materiale atât ca formă, cât şi ca aspect, culoare sau textură. Piatra a primit în decursul secolelor întrebuinţări dintre cele mai diverse.

Dintre toate materialele de construcţii folosite de-a lungul timpului de către om, piatra naturală se distinge ca un element de bază în ridicarea locuinţelor, trăinicia şi farmecul ei în decorul unei locuinţe rămânând neştirbite până în ziua de astăzi. Designul interior al casei este cel care ne influenţează starea de spirit, dar în acelaşi timp reprezintă şi amprenta personală, vorbeşte despre gusturile şi despre personalitatea noastră.

Un design deosebit începe cu naturalul. De la bugete mai mici până la bugete pentru amenajări de lux, piatra naturală poate satisface cele mai exigente proiecte ale arhitecţilor.

Design distins şi durabil cu piatră naturală

Am venit în ajutorul celor ce îşi doresc un design distins şi durabil cu piatră naturală inaugurând un showroom în Bucureşti, în Șos. Pipera nr. 48. Te invităm să ne calci pragul pentru a simţi ce înseamnă piatra naturală, cum îmbină aceasta tradiţionalul cu modernul, confortul cu eleganţa, coloristica cu textura, astfel încât să poți lua cea mai potrivită decizie.

Suntem Stona.ro, divizia de retail a Algabeth Stone Group, iar principalul nostru scop este să transformăm piatra naturală într-un material de construcţie accesibil, atât prin preţ, cât şi prin disponibilitatea materialelor.

O experienţă de peste 20 de ani în domeniu

Ne mândrim cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu, avem o capacitate de prelucrare zilnică în fabrica noastră de până la 1.000 mp de trepte, 1.500 mp de glafuri, 500 mp de placaje de diferite dimensiuni, putem lustrui 200 mp de piatră naturală şi putem efectua diferite alte prelucrări: lustruire, fiamare, buciardare, periere, antichizare, mătuire, orice tip de prelucrare canturi şi multe altele.

Cu cel mai mare stoc de piatră naturală disponibil în România, depozitul nostru vine în întâmpinarea cerinţelor pieţei cu 300.000 mp din peste 500 de modele de piatră, cum ar fi: 120 modele marmură, 230 modele granit, 20 modele travertin, 20 modele de calcar și 15 modele de onix.

În amenajări, piatra naturală poate fi folosită pentru a placa exteriorul sau interiorul locuinţelor, ca pardoseală sau ca pavaj ori pentru blaturi de bucătărie sau pentru placarea şemineelor şi multe alte variante. Nu în ultimul rând, piatra naturală a trecut testul timpului prin calitatea sa cea mai de preţ: durabilitatea.

Vă aşteptăm cu drag atât în showroom-ul din Bucureşti, în depozitele din judeţul Prahova şi Alba, cât și online pe stona.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0