fbpx

O amenajare cu suflet semnată Kulcuş Design. Apartament L & O, Bucureşti

Cu o suprafaţă de 90 mp şi trei camere, acest apartament este situat în cadrul ansamblului de locuinţe colective Urban Spaces 3 – Badea Cârţan 13. Proprietarii sunt o familie tânără care şi-a dorit o locuinţă aerisită, luminoasă şi, în acelaşi timp, funcţională şi cu multe spaţii de depozitare, pentru ca toate lucrurile lor să îşi găsească locul.

Holul de acces conduce către zona de zi, formată dintr-un living cu spaţiu de dining şi bucătărie separată. Zona de noapte este formată din două dormitoare – cel matrimonial şi cel al copilului – fiecare cu baia adiacentă.

L_O_Kulcus_7

Livingul şi holul sunt conectate printr-un corp de mobilier custom multifuncţional, ce serveşte drept măsuţă cu pantofar şi cuier în zona de intrare, iar în zona de zi poate fi folosit ca băncuţă, loc de citit la fereastră, comodă TV, vitrină sau bibliotecă, păstrând, în acelaşi timp, rolul de depozitare.

L_O_Kulcus_8

La rândul său, spaţiul de living se împarte în două subzone – diningul, amplasat în cel mai luminos colţ al camerei, şi zona de relaxare şi media. Datorită suprafeţei reduse, bucătăria amenajată în tonuri neutre, cu câteva accente de lemn, ce conferă căldură şi contrast, pune accentul pe funcţiune, dar reuşeşte să integreze o mică măsuţă de cafea. Trecând în zona de noapte, cele două dormitoare sunt,de asemenea, echipate doar cu strictul necesar, cu scopul de a păstra aceeaşi atmosferă aerisită şi luminoasă din zona de zi.

L_O_Kulcus_9

În întregul apartament, au fost păstrate finisajele existente, în tonuri neutre de gri, negru şi alb, singurele elemente noi fiind placarea ceramică tip mozaic de la contrablat şi peretele gri din living. În rest, culoarea, vibraţia şi „sufletul” amenajării  sunt date de piesele de mobilier şi decoraţiunile folosite.

L_O_Kulcus_10

Mobilierul custom realizat din MDF vopsit în combinaţie cu PAL este prezent cu precădere în zonele cu depozitari şi bucătărie, unde a fost necesară eficientizarea spaţiului. El este completat de piese achiziţionate direct din magazine, printre care versatila canapea modulară Clooods de la Feydom, într-o nuanţă de albastru infinit, ce defineşte spaţiul de lounge din cadrul livingului.

cloods_feydom

O notă aparte este dată de prezenţa câtorva obiecte de decor cu totul speciale, realizate în România, şi anume măsuţa de cafea cu blat din secţiune de trunchi de copac de la Urban Woods, şi crucea de lemn şi aripa de înger realizate de meşterul Iuga Robertin.

PROIECT: Amenajare Apartament L & O; AMPLASAMENT: Clădirea Urban Spaces 3 – Badea Cârţan 13, Bucureşti; SUPRAFAŢA: 90 mp; AMENAJARE DE INTERIOR: Kulcuş Design; ECHIPA: arh. Anca Ionescu, arh. Alexandra Nicolau; FINALIZAT: 2020

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0