fbpx

O experienţă senzorială deplină vă aşteaptă în universul Romstal Concept Store Pipera

În cadrul noului concept store Romstal Pipera, veritabil univers de inspiraţie, alegerile devin mai simple și rapide datorită traseului intuitiv, produsele fiind aranjate în funcţie de tipul lor, şi nu după furnizor. Spaţiul este împărţit în 7 box-uri, încăperi dedicate unor stiluri diferite, fiecare reprezentând o experiență senzorială. Din punct de vedere vizual, olfactiv și auditiv, elementele sunt gândite în sinergie, pentru a crea o atmosferă care stârnește imaginația.

Călătoria în galaxiile box-urilor începe cu Modern Elegant, cu forme geometrice, minimaliste, culori neutre sau de bază, puține detalii decorative și materiale naturale. În contrast, Modern Urban conţine elemente de design contemporan, modern și industrial, ce rezonează cu tonusul vieții din interiorul orașului. Stilul Eclectic este caracterizat printr-o multitudine de țesături, modele și obiecte de artă, cu accente care par că se desprind din decor, iar cel Clasic este inspirat din Antichitate, cu nuanțe și detalii ce coexistă în armonie și echilibru.

 

Stilul Rustic, cu materiale naturale şi elemente organice, creează o atmosferă proprice relaxării, iar Mid-Century Modern, celebrul stil american definit de linii curate, forme organice, ornamentare minimă și funcționalitate ridicată, are un aspect atemporal. Stilul Mediteraneean, evocă atmosfera ţărilor din sudul Europei, cu tonuri deschise și calde şi materiale naturale, precum ceramica, lemnul, fierul forjat și bumbacul. La acestea se adaugă Box-ul pentru zona ECO, populat de produse sustenabile, ce reduc semnificativ consumul de apă și oferă alternative eficiente care ajută la conservarea resurselor naturale – Every Drop Counts.

 

romstal_3

 

Concept store-ul Romstal Pipera conţine şi o Bibliotecă de materiale, ce pune la dispoziția vizitatorului produse din fiecare categorie și este creată în așa fel încât arhitectul împreună cu clientul să poată lua materialele de pe expozitoare și compune ambientul pe loc, fie că este vorba despre baie sau bucătărie.

 

romstal_4

 

Mai mult, în spatele recepţiei a fost amenajată Zona Pick’n’mix, unde clienţii pot analiza şi mixa în stilul propriu o gamă diversificată de materiale. Produsele expuse se pot combina în mai multe stiluri și nuanțe, iar alăturarea lor și potrivirea culorilor și texturilor face ca experiența senzorială să fie una deplină.

 


 

Descoperă Romstal Arhitect, programul dedicat exclusiv arhitecţilor şi designerilor parteneri Romstal

www.romstalarhitect.ro

 


 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0