fbpx

O pledoarie pentru un nou acasă: Interioare din România – selecție 2020

UPDATE: Campania pentru albumul Interioare din România – selecție 2020 s-a încheiat! Mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorul premiului oferit de Ideal Standard este Andrei Toma, dezvoltator/constructor din Brașov. 

Cel mai nou album din seria igloobest, Interioare din România – selecție 2020 este dedicat amenajărilor de locuințe românești contemporane. Acasă a devenit mai mult ca oricând un teritoriu în care ne simțim în siguranță și unde e nevoie de spațiu inteligent, conturat inclusiv pentru noi funcțiuni precum work from home.

Cele 15 proiecte ale volumului prezintă amenajări de interior recente, dintre care unele finalizate chiar în pandemie, fiind o selecție variată ca suprafață, concept sau profil al beneficiarilor, dar care se întâlnește în zona inovației și a creativității soluțiilor propuse. Albumul dezvăluie povestea care se țese întotdeauna în spatele imaginii, dincolo de concept, teme impuse sau alegeri inspirate de mobilier și vă invităm să o descoperiți aici

 

Și pentru că în acest an toți am intrat într-un proces de refresh/restart împreună cu locuințele noastre, avem o invitație-surpriză pentru cititorii igloo…
În perioada 26 noiembrie – 15 decembrie toți cei care comandă și achită pe igloo.ro albumul Interioare din România – selecție 2020 vor intra automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unei amenajări complete de baie Ideal Standard.

Premiul constă într-o echipare a camerei de baie cu: lavoar Atelier Collection, blat pentru lavoar Adapto, coloană de baie suspendată pe perete Adapto – stejar auriu, vas WC cu rezervor și capac cu mecanism soft close Connect Air, baterie pentru lavoar Joy, baterie pentru cadă și duș cu accesorii Joy.

Premiul va fi acordat, prin tragere la sorți, unuia dintre cititorii care au comandat și achiziționat de pe site-ul igloo.ro, în perioada  26 nov – 15 dec, albumul Interioare din România – selecție 2020.

Câștigătorul va fi anunțat prin tragere la sorți, în data de 16 dec 2020 pe rețelele de socializare ale igloo media.

Poți comanda albumul aici

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0