fbpx

O vară asortată cu oferte promoţionale, în mansarda ta!

Perioada 15 iunie – 15 septembrie este ideală pentru amenajarea mansardei. Toţi cumpărătorii care achiziţionează în această vară ferestre de mansardă şi accesorii parasolare VELUX participante la campaniile promoţionale naţionale au parte de suprize plăcute.

Ca în fiecare an, VELUX a revenit şi în acest sezon cu două oferte atractive pentru toţi cumpărătorii care sunt în stadiul de renovare sau de amenajare a unei mansarde, susţinându-le eforturile de valorificare a spaţiului de sub acoperişul în pantă şi de transformare a acestuia în spaţiul ideal de locuit.

Prima campanie promoţională a debutat cu o ofertă specială pentru ferestrele de mansardă. Cu ocazia aniversării a 15 ani de existenţă pe piaţa din România, compania VELUX oferă pentru fiecare fereastră de mansardă cumpărată între 15 iunie – 15 august 2012 câte un tichet cadou în valoare de 100 lei!

O vară asortată cu oferte promoţionale, în mansarda ta!

“Tichetul cadou constituie o modalitate de recompensare a clienţilor care aleg calitatea VELUX pentru mansarda lor. Ne dorim astfel să le răsplătim alegerea făcută, să îi asigurăm că vom continua să le oferim suport în toate etapele proiectului lor precum şi că serviciile noastre sunt şi vor fi disponibile pe toată durata de viaţă a ferestrelor achiziţionate”, a declarat Noemi Ritea, General Manager al VELUX România.

Pentru că vara se anunţa caniculară în continuare şi razele soarelui ne bat în geam, a doua campanie promoţională, organizată în perioada 15 iulie – 15 septembrie, vizează rulourile decorative şi parasolare pentru mansardă. Astfel, pentru fiecare rulou opac (model DKL) cumpărat împreună cu un rulou parasolar (model MHL) în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2012, ai intimitate şi răcoare în mansardă şi, în plus, VELUX oferă un tichet cadou în valoare de 50 lei!

O vară asortată cu oferte promoţionale, în mansarda ta!

Rulourile opace, perfecte pentru siesta de după-amiază sau pentru nopţile scurte de vară, împiedică pătrunderea luminii în mansardă, iar rulourile exterioare parasolare sunt adevărate scuturi împotriva căldurii deoarece nu permit razelor soarelui să atingă suprafaţa geamului.

Ambele campanii promoţionale se desfăşoară la nivel naţional. Ferestrele de mansardă VELUX se pot achiziţiona prin intermediul distribuitorilor autorizaţi VELUX iar rulourile interioare şi exterioare sunt disponibile atât prin intermediul distribuitorilor autorizaţi cât şi prin magazinul online www.veluxshop.ro.

Detaliile privind aceste campanii, regulamentele şi condiţiile de participare sunt disponibile în perioada de valabilitate pe site-ul www.velux.ro.

Despre compania VELUX

VELUX este o companie daneză înfiinţată pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, de a asigura lumină naturală, aer proaspăt şi calitate vieţii oamenilor.

În prezent, aceste trei beneficii se regăsesc în milioane de case din întreaga lume.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0