fbpx

Apel de proiecte pentru tinerii artisti @WASP

Asociatia 4Culture in parteneriat cu WASP – Working Art Space and Production lanseaza un apel de proiecte foto/video/instalatii pe tema “Jardin d’Europe”.
Deadline: 21 iunie 2013.

Proiectul isi propune promovarea tinerilor artisti care pot folosi spatiul WASP pentru productia si expunerea creatiilor semnate de catre acestia. Pornind de la libera interpretare a temei “Jardin d’Europe”, artistii sunt incurajati sa aiba o abordare indrazneata si creativa asupra spatiului oferit de WASP – Working Art Space and Production, avand toata libertatea in alegerea materialelor si a mijloacelor de comunicare, platforme cross-media (instalatii de sunet, fotografie, video, performance, immersive virtual reality si/sau internetul).

Formularul de aplicatie poate fi descarcat de pe blogul WASP:
http://waspstudios.wordpress.com/2013/06/05/open-call-pentru-tineri-artisti-wasp/ si trebuie trimis pe adresele:paula.onet13@gmail.com (Paula Onet – responsabil proiect) si coordination@4culture.ro (Ana Dragnea – coordonator proiecte WASP)

Proiectele selectate vor fi prezentate public la WASP, in data de 29 iunie 2013. Artistii selectati vor fi contactati pe e-mail in perioada 22-24 iunie 2013.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0