fbpx

Open Call: Trimite-ți desenele la Architecture Drawing Prize!


Architecture Drawing Prize este o competiție internațională deja prestigioasă, care celebrează arta și știința desenului de arhitectură, fiind organizată de Make Architects, Sir John Soane’s Museum și World Architecture Festival.

În spiritul marilor figuri ale istoriei arhitecturii, Architecture Drawing Prize devine, an de an, și un spațiu de reflectare și explorare a modului în care desenul – în diferitele sale forme – contribuie la dimensiunea creativă (indispensabilă, în fond) sau chiar fantezistă a arhitecturii de azi.

În competiție se pot înscrie arhitecți, designeri și studenți din întreaga lume, iar categoriile sunt: desen de mână, desen digital și hibrid; la acestea se adaugă o nouă secțiune, dedicată desenului de detaliu.

Câștigătorii, precum și lucrările selectate în lista scurtă vor fi prezentate în cadrul unei expoziții special dedicate, la Sir John Soane’s Museum din Londra. De asemenea, câștigătorii fiecărei categorii vor primi și o invitație la World Architecture Festival din Amsterdam.

Termen-limită pentru participare: 27 septembrie.

Informațiile complete despre înscriere, regulament, criterii de evaluare, juriu și câștigătorii de anul trecut sunt disponibile pe site-ul oficial al competiției.

em2drawingprize2019

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0