fbpx

Optați pentru estetică și funcționalitate

Uneori, cele mai mici accesorii de uz casnic sunt cele mai importante. Și, deși adesea trecută cu vederea, bateria este în realitate unul dintre elementele esențiale și frecvent utilizate în casă. Trecerea de la o baterie standard la o variantă care se potrivește stilului tău personal poate determina o îmbunătățire funcțională și estetică majoră a spațiului tău de baie.

Rafinament modern

 

O baterie modernă poate aduce de una singură un spațiu din trecut, în prezent. Remarcată pentru designul elegant și minimalist, cea mai recentă generație de baterii a fost creată având în vedere funcționalitatea, oferind versatilitatea de a se integra perfect într-o varietate de medii, permițând stilului dumneavoastră decorativ să iasă în evidență.

Baterie lavoar cu pipă înaltă, negru mat – colecția Cala; lavoar Inspira, blat Savana de la Roca

Culori fascinante, rezistență și durabilitate

 

Finisajele pot face toată diferența în cazul unei baterii. Tonurile atrăgătoare, dar neutre, cum ar fi alb și negru, sunt alegeri din ce în ce mai populare ca alternative la tradiționalul crom, realizând un contrast atrăgător cu lavoarul sau blatul. Stratul PVD oferă un aspect elegant, care este atât mai durabil, cât și mai ecologic decât metodele tradiționale de acoperire.

 

În Titanium Black și Rose Gold, produsele fabricate cu înveliș Everlux, exclusiv Roca, permit utilizatorilor să creeze spații extraordinare, cu multă personalitate. Acest înveliș este rezultatul unei fuziuni inovatoare de gaze nobile și metale grele. Un aliaj în care nu au fost utilizate componente chimice și al cărui rezultat este un strat ultrafin și foarte rezistent. În plus, bateriile de baie Everlux sunt extrem de rezistente la zgârieturi și agenți de curățare, asigurând o suprafață durabilă. O culoare intensă, uniformă, care își păstrează aspectul, datorită unui tratament anticoroziv și anticalcar. Lavoarele, bideurile, dușurile și căzile de baie sunt puse mai bine in evidență cu ajutorul bateriilor în culori intense.

Baterii lavoar colecția Ona de la Roca, în variana cromată, negru mat, titanium black și auriu rose

Eficiență Eco-friendly

 

Schimbarea unui obiect atât de mic precum o baterie poate face o mare diferență în lupta împotriva schimbărilor climatice, cât și pentru economisirea apei și a energiei, iar cele mai recente baterii încorporează o serie de inovații în acest scop.

 

Un element esențial pentru sustenabilitatea și eficiența energetică de acasă, bateriile de lavoar Roca confirmă angajamentul luat de companie pentru protejarea mediului înconjurător. Tehnologia Cold Start permite să se obțină direct apă rece prin pozitionarea frontală a manetei bateriei și, doar rotirea acesteia în partea stângă, pentru a obține treptat apă caldă. Astfel se împiedică activarea accidentală a centralei pentru încălzirea apei și eliberarea de CO2 inutil în atmosferă și implicit, consumul inutil de resurse. Mici reduceri zilnice, cum ar fi acestea, duc la economii imense de apă și energie pe termen lung. In plus, aeratorul compact integrat în baterie permite economii de apă, fără a modifica confortul în vreun fel.

 

Protagoniștii cei mai importanți în spațiul băii, bateriile au un design inovator și caracteristici multiple. După ce ați luat în considerare toți factorii practici și de mediu, cea mai plăcută parte ar trebui să fie alegerea stilului. Este necesar să acordăm atenție tipului de lavoar pe care l-am instalat, astfel încât bateria să îi completeze designul. Alegeți întotdeauna un model care să se potrivească cu liniile lavoarului și cu spațiul din baie.

 

Modelele din colecția Cala în alb sau negru mat adaugă o notă de minimalism. Pentru un aspect lucios, alegeți finisajele Everlux din colecția Ona.

 

Cala

 

O colecție completă de baterii contemporane, elegante, funcționale și ergonomice, cu trei finisaje: crom lucios – acoperire electrolitică Evershine, cea mai bună grosime de nichel și crom, care garantează o strălucire permanentă în timp și facilitează curățarea, alb mat și negru mat – acoperire cu pulbere termorezistentă de poliester, pe bază de rășini și pigmenți care mențin culoarea nemodificată în timp.

 

 Forme pure în alb mat. Sofisticare în negru. Albul își face loc delicat în proiectele concepute pentru a capta lumina. Formele sunt expuse în baterii și accesorii care se abandonează purității și oferă noi posibilități de design fără a afecta rezistența. Negrul conferă farmec spațiului de baie.

 

Ona

 

O colecție echilibrată și delicata de baterii, extrem de versatilă, care se remarcă prin designul său atemporal și prin atingerea unui echilibru perfect între estetică, funcționalitate și eficiență. Cu patru finisaje diferite: crom lucios(acoperire Evershine), negru mat și variantele Everlux Titanium Black și Rose Gold. Când eleganța este dată de detalii, elemente precum o baterie de culoare Rose Gold conferă băii o personalitate unică.

Bateriile de lavoar din colecțiile Cala și Ona au un corp cilindric slim, cu diametrul de doar 38 mm, o manetă în perfectă armonie cu forma pipei și trei dimensiuni care asigură compatibilitatea cu diferite modele de lavoare și tipuri de instalare, oferind soluții adecvate pentru fiecare nevoie și spațiu. Cartuș ceramic testat care rezistă unui număr de un million de mișcări de deschidere și închidere. Tehnologia Cold Start care garantează o economie de energie de 45%*, o experientă de utilizare plăcută și silențioasă datorită tehnologiei de reducere a zgomotului(Clasa Acustica I) și ultima generație de limitatoare de debit – până la 5L/min, indiferent de sistemul de presiune – cu o economie de apă de 60%*. Completați spațiul de baie cu baterii de cadă-duș și bideu Cala sau Ona. (*Economii anuale pentru o familie de 4 membri, luând în considerare un periaj zilnic de 2 minute al dinților și spălarea mâinilor de 5 ori pe zi, cu o baterie cu tehnologia Cold Start în locul uneia convenționale).

 

Combinați bateriile din colecția Cala cu accesoriile de baie Hotels cu finisaje alb mat si negru mat sau colecția de baterii Ona cu înveliș Everlux cu accesoriile de baie Tempo, pentru a obține un caracter unitar în spațiul de baie.

 

Hotels

 

O colecție funcțională de accesorii moderne de baie disponibile într-o gamă largă de modele și finisaje, cu un design elegant și minimalist. Hotels este colecția cu cea mai extinsă gamă de accesorii, inclusiv rafturi pentru prosoape, portprosoape, suporturi pentru role de hartie igienica, cuiere pentru halate, savoniere, dozatoare de săpun, pahare, rafturi, coșuri de gunoi și perii de toaletă, disponibile în formă rotundă sau pătrată pentru a se potrivi cu ușurință cu orice design de baie.

 

Alegeți între un finisaj cromat strălucitor, negru mat sau alb mat pentru a vă completa spațiul, în stilul dumneavoastră.

 

Tempo

 

O colecție completă de accesorii cu un design minimalist, ideală pentru a decora spațiile de baie urbane, elegante și moderne. Colecția include toate accesoriile necesare pentru a vă transforma baia într-un spațiu adaptat nevoilor dumneavoastră. Cuier, savonieră, dozator, pahar pentru periutele de dinți, suport pentru prosoape, raft, recipient, raft pentru prosoape, suport pentru role de hârtie igienică și suport pentru peria de toaletă. Toate acestea sunt disponibile în două modele, pentru instalare pe perete sau pe blat și trei finisaje: Titanium Black, Rose Gold și Brushed Titanium Black.

De ce să alegeți colecțiile de baterii Roca?

 

Durabilitate: cartuș ceramic testat pentru peste un milion de cicluri de deschidere și închidere.

 

Rezistență – finisaje mate pe bază de rășini poliesterice foarte rezistente la agenții externi, la radiațiile UV și la coroziune, respectând cele mai exigente standarde europene și păstrând permanent culoarea.

 

Materiale de calitate – acoperire electrolitică care garantează o suprafață impecabilă în ciuda trecerii timpului și facilitează curățarea bateriei.

 

Economie de apă – limitatoare de debit și aeratoare certificate de European Water Label.

 

Control acustic – sistem de reducere a sunetului, integrat în cartușele bateriilor, pentru a limita zgomotul la curgerea apei.

 

Debit omogen – aeratoare cu o calitate excelentă a jetului aerat, chiar și în condiții complexe de presiune.

 

Protecție anticalcar pentru o curățare și întreținere ușoară.

 

Siguranță – filtrele de protecție incluse în aeratoare fac imposibilă pătrunderea oricăror particule din rețea.

 

Cold Start – economie de energie. Deschidere frontală cu apă rece, care evită declanșarea centralei și utilizarea inutilă a energiei, oferind cu până la 45% mai multă economie de energie decât o baterie de baie convențională.

 

Everluxsofisticare, rezistență, sustenabilitate. Acoperire exclusivistă în tendințe care conferă eleganță și unicitate spațiului de baie. Tehnică pur fizică ce nu necesită substanțe chimice dăunătoare și nu generează poluarea apei în timpul procesului de producție. Strat suplimentar la cromarea accesoriilor, pe bază de metale foarte dure, care garantează o suprafață extraordinar de rezistentă la zgârieturi și la produsele de curățare.

 

Conferiți stil băii, alegând produse cu finisaje colorate, elegante, care vor transforma acest spațiu într-o extensie a farmecului și personalității dumneavoastră!

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0