fbpx

Organic Christmas, pe 16 & 17 decembrie la Point

Organic Days aduce natura în mijlocul orașului!

Festivalul Iernii își deschide porțile pe 16 și 17 decembrie, de la 10.00 la 21.00, în centrul orașului, la Point. Vă așteaptă un Crăciun Verde ca bradul, cu tot ce e mai natural și mai organic pe piață: hrană bio servită în fel și chip, un Vitamin Bar cu sucuri naturale, ceaiuri și smoothie-uri super sănătoase, un târg de Crăciun plin de cadouri ecologice create de artizani și designeri locali, zonă de terapii pentru trup și suflet, colinde live, workshop-uri și prezentări dedicate stilului de viață sănătos.

Organic Christmas sau Crăciunul Verde este locul unde se adună floarea cea vestită a comunității pasionate de green living. Festivalul se deschide cu un meniu special de sucuri din fructe și legume proaspăt stoarse, smoothie-uri și apă alcalină. La tea bar vor fi ceaiuri bio sau cafele organice preparate de experți în arta servirii ceaiului. Tot de aici pot fi cumpărate cadouri faine de Crăciun, că tot e sezonul de ceai.

Cei care vor sa ia masa găsesc în meniu supe, paste, ratatouille. Totul gătit proaspăt în stil vegetarian sau vegan.

După masă, oaspeții vor fi așteptați de terapeuți specializați în masaj thailandez și terapii corporale, pot participa la sesiuni de yoga și mișcare conștientă, la workshop-uri de tapiserie și terarii.

Circuitul verde continuă cu o sesiune de shopping conștient: în târgul de Crăciun Organic sunt pregătite cadouri pentru cei dragi, făcute din materiale naturale: lână, lemn, metal sau ceramică. Un grup de designeri și creatori pasionați de green living vor aduce publicului ce au ei mai bun în materie de cadouri de Crăciun: jucării din materiale prietenoase, șaluri de lână, mănuși și căciuli, bijuterii și accesorii de corp, cosmetice 100% naturale, fructe și legume bio, ceaiuri și cafele organice, pâine de casă cu maia, dulciuri sănătoase și alte surprize de iarnă. Printre aceștia se numără: Mediteranea, Atinge Organic, Nalu, Made in Roșia Montană, Vhala Candles, Mama Pan, Nasul Roșu, Sâmbure și mulți alții.

În mansarda Point vor fi susținute concertele live: colinde contemporane și meditație sonoră cu Kotodama.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0