fbpx

Oséa Interiors – Un nume nou se lansează pe piața de mobilier high-end și luxury

La finele lunii mai, arhitecții și designerii clujeni au avut ocazia să participe la inaugurarea showroomului Oséa Interiors. Folosind piese de mobilier rafinate și opere de artă contemporane, Oséa Interiors îmbină ideea de showroom cu cea de galerie de artă, rezultatul aducând la viață un concept nou de exprimare și prezentare.

Astfel, invitații au avut ocazia să descopere într-o vilă interbelică atent restaurată, un elegant showroom de mobilier și decorațiuni care reunește nume mari ale design-ului contemporan. Gio Ponti, Antonio Citterio, Patricia Urquiola, Marcel Wanders sau Vincent Van Duysen sunt numai câteva dintre numele care și-au pus semnătura pe colecțiile brandurilor pe care Oséa Interiors le reprezintă.

 

Gamele selecte de mobilier și spațiile atent finisate sunt concepute pentru a dicta diferite atmosfere și stări emoționale mulate pe caracterul și nevoia fiecărui client. Iar în afara unor branduri de mobilier precum B&B Italia, MAXALTO, GIORGETTI, BAXTER, MOLTENI & C, MOOOI, OASIS BATHROOM & HOME, portofoliul este completat colecțiile outdoor de la EMU și TRIBU, covoarele de la MOOOI CARPETS și LIMITED EDITION precum și corpuri de iluminat de la Moooi, Italamp și SKLO. Și cum nicio amenajare nu este încheiată fără obiecte decorative, câteva mărci recunoscute ca FUESTENBERG, VISTA ALEGRE și MARIO CIONI au fost alese pentru minunatele lor obiecte din porțelan, cristal, ceramică și sticlă.

Oséa Interiors pornește din pasiunea pentru estetic și formează un spațiu multidisciplinar orientat spre a satisface nevoia unei experiențe superioare, atât materială cât și conceptuală, iar spațiul showroomului se dorește să fie un mediu plăcut care să ofere inspirație designerilor și arhitecților, dar în egală măsură celor care împreuna cu echipa Oséa Interiors vor ajunge să-și definească ambientul viitoarei locuințe.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0