fbpx

Outernational Days #3 | 19-23 septembrie

A treia ediție a festivalului Outernational Days are loc între 19 și 23 septembrie 2018, în mai multe locuri din București:

★ Control Club
★ MNAC Bucharest
★ Anglican Church (Bucharest)
★ Hermitage. urban spiritual hub.

Anul acesta, Outernational Days continuă să celebreze diversitatea și să exploreze teritoriile nuanțate ale muzicii. În contextul contemporan al migrațiilor și schimbărilor geo-politice, cultura și în special muzica este influențată de aceste transformări și mutații constante. De la hibrizi electronici din Orientul Mijlociu (Iran, Egipt și Liban) la muzică de transă din Mongolia sau Indonezia și muzică sacră din Zimbabwe, festivalul investighează muzica nu doar prin concerte live și DJ set-uri, ci și prin workshop-uri, lectures și proiecții de film.

Programul Outernational Days 3 va include trupe și artiști din Egipt, Iran, Zimbabwe, Rusia, Turcia, Liban, Germania, Austria, Polonia, Australia, Elveția, Suedia și România.

Informații despre program, artiști și bilete, în curând.
___________
Outernational se referă la genuri de muzică actuală, contemporană, specifice unor subculturi sau periferii din spațiul cultural ce nu se identifică în mod direct cu normele vestice sau occidentale. Muzica asimilată ca fiind Outernational se regăsește pe toată aria Europei de Est, a Asiei, a Africii, a Orientului Mijlociu, a Indiei, și se caracterizează în primul rând prin diversitate. Outernational nu este un gen muzical în sine, ci o platformă de promovare care funcționează la nivel global, precum și o condiție umană care se regăsește în artiștii din această sferă muzicală.
The Attic este o platformă multi-media de analiză, studiu, reprezentare, arhivare și diseminare a anumitor produse culturale muzicale cu o puternică expresie contemporană și care sunt specifice unor comunități și grupuri sociale marginale sau al unor subculturi din întreaga lume.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0