fbpx

Patul Boxspring de la Gustav Living sau cum să obții relaxarea deplină

Abilitatea de a rezolva și de a judeca lucrurile într-un mod optim este direct conectată de modul în care ne odihnim. În timpul somnului corpul și mintea se regenerează, de aceea este necesar ca somnul să fie cu adevărat odihnitor și cu ajutorul lui să putem susține activitățile solicitante de peste zi.

Deseori ne plângem de calitatea somnului nostru – de felul agitat în care am dormit, de orele insuficiente sau de prea multe întreruperi. În general punem toate aceste efecte negative pe seama stresului zilnic sau a alimentației, însă rareori luăm în considerare cadrul efectiv în care ne odihnim. Abia când problemele legate de somn devin mai grave începem să ne punem întrebări.

Astfel că trebuie să ținem cont de salteaua pe care dormim, de cadrul pe care stă aceasta, de felul cum se simte corpul nostru după o perioadă îndelungată în care stăm întinși. Fie că pleci în vacanță, fie că te muți într-o nouă locuință sau pur și simplu dorești o schimbare, planificarea spațiul de dormit este extrem de importantă.

Patul de tip Boxspring reprezintă un sistem ce oferă fizicului și psihicului condițiile ideale de a se regenera, de a se odihni cu adevărat și de a putea astfel da randamentul dorit în viața de zi cu zi. Munca, evenimentele, întâlnirile, deplasările, activitățile în familie și în general ritmul intens al vieții au un efect puternic asupra corpului nostru, oboseala fiind reglată doar prin odihnă optimă.

Patul Boxspring, cum indică însăși denumirea sa, conține o bază (box) în care există arcuri (spring). Într-un sistem de pat Boxspring, arcurile premium sunt încadrate atât în baza patului, cât și în salteaua acestuia, oferind susținere pe toată durata somnului.

Un pat Boxspring veritabil va reuși să încânte atât vizual, cât și senzorial, iar experiența de dormit pe un pat Boxspring este unică. De altfel, părerile celor ce aleg un astfel de pat confirmă și atestă calitatea acestuia, somnul îmbunătățindu-se simțitor. Majoritatea dintre cei ce recomandă un pat Boxspring au avut prilejul să-l testeze într-un hotel. Sistemul de dormit Boxspring este frecvent folosit în domeniul horeca, fiind potrivit pentru hoteluri și pensiuni datorită sustenabilității și rezistenței sale în timp.

Fiecare își cunoaște propriul corp și își dă seama atunci când a atins starea aceea rară, de relaxare deplină și imperturbabilitate.  Odată ce te-ai așezat pe un pat precum modelul Boxspring Gustav Living, fundamental diferit de paturile obișnuite, vei simți imediat, prin experiența cea mai directă, cât de bine realizat este acest sistem ce te ajută să te destinzi și să regăsești confortul și plăcerea somnului.

Boxspring Marmorelle

Boxspring Marmorelle

Poți alege dintre…

  • Poți să alegi un pat precum Boxspring Marmorelle, ce se distinge tocmai printr-un design simplu, realizat din lemn stratificat și îmbrăcat într-o catifea fină de jur împrejur, în timp ce materialul saltelei este realizat din Aloe Vera. Este o saltea cu un confort superior, având încorporate arcuri premium Bonnel și poliuretan de jur împrejur, ceea ce oferă o susținere perfectă a corpului pe toată durata somnului.
  • Dacă preferi un design mai amplu, poți alege patul Boxspring Walen – designul său în pătrățele este preferat atât în rândul clienților noștri din străinătate, cât și de către cei din țară. Materialul soft de catifea ce îmbracă patul Boxspring Walen asigură o suprafață mătăsoasă și fină, incredibil de plăcută la atingere.
  • Cei ce doresc ca dormitorul să fie atât un prilej de relaxare, cât și un spațiu somptuos, pot alege un model de Boxspring Chesterfield. Patul Boxspring Como – stilul clasic al modelului Chesterfield – este un model de top încă și în zilele noastre. Se distinge prin: îmbinările realizate exclusiv de către mâna tapițerului, detaliile extraordinare, catifeaua italiană premium ce îmbracă atât baza, cât și salteaua, headboardul, butonii de la tăblie. Toate acestea creează un design armonios, complet, desăvârșit.
Boxspring Como

Boxspring Como

De asemenea, sistemul de pat Boxspring de la Gustav Living poate fi personalizat după gustul și fantezia personală, fiind potrivit mai ales celor ce își doresc un pat cu un design unic, ce oferă totodată confortul suprem. O completare inedită a sistemului de dormit Boxspring este reprezentată de materialul de păr de cal, care permite o aerisire optimă a patului, precum și un nivel foarte ridicat de confort.

Tehnologia folosită de Gustav Living în conceperea și fabricarea sistemului Boxspring impresionează așadar prin confortul și sustenabilitatea oferite, prin designul și materialele premium din care este realizat. Un proverb latin spune că „Cel mai bun medicament este odihna”. De aceea, un sistem Boxspring reprezintă alegerea perfectă când vine vorba de calitatea somnului și de odihna deplină a corpului și a minții, de care avem atât de mult nevoie.

§

www.gustavliving.ro
Contact: +40742232438; contact@gustavliving.ro
Partener București: ClassIn showroom, Bd. Aviatorilor 47, sector 1, București, 0372773444

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0