fbpx

Paznaun, lifestyle în Alpii austrieci

Valea Paznaun devine în fiecare iarnă un epicentru al relaxării și distracției din regiunea Tirol a Alpilor austrieci. Pârtii nesfârșite, concerte, show-uri culinare, concursuri de sculptură în zăpadă, parcuri de distracție amenajate special pentru copii, dar și pentru adulți, se conturează în cele patru stațiuni ale regiunii: Ischgl, Galtür, Kappl și See. Aflat la o altitudine de 1.377, Ischgl, orășelul cu 1 600 de locuitori, este cea mai cunoscută așezare a regiunii dedicate sporturilor de iarnă din vestul Tirolului. Pârtii de kilometri întregi și unul dintre cele mai mari Freestyle parcuri din Europa garantează o experiență de neuitat în Silvretta Arena, sezonul fiind deschis din noiembrie până la 1 mai 2016.

Paznaun, lifestyle în Alpii austrieci

45 de lifturi și teleferice fac legătura dintre centrul stațiunii și pârtii. Există și două parcuri de distracție care se întind asupra părții austriece și a celei elvețiene a Silvretta Arena. Pentru acest sezon, oaspeții se pot aștepta la noutăți interesante și la nivelul infrastructurii. Astfel, ca rezultat al unor lucrări care au durat doi ani, a apărut o parcare modernă cu o capacitate de 600 de locuri.

Paznaun, lifestyle în Alpii austrieci

În plus, un tunel subteran lung de 130 de metri, Prenner Tunnel, asigură conexiunea între parcare și o zonă nouă de teleferice, de unde, în numai 10 minute, se poate ajunge la o altitudine de 2 600 de metri. Un terminal de autobuz completează acest nou concept de trafic. în afară de sporturile de iarnă propriu-zise, în stațiune își dau întâlnire cu publicul și unele dintre cele mai populare figuri ale muzicii internaționale, care susțin celebrele „Top of the Mountain Concerts”. Printre acestea se numără Robbie Williams sau Rihanna. În acest an, sezonul a fost deschis de concertul celor de la Beach Boys.

Paznaun, lifestyle în Alpii austrieci

Ischgl este compeltat de alte trei stațiuni, Galtür, Kappl și See. Galtür se află la o altitudine de 1 600 de metri și ne invită în Silvapark, o reală arenă a sporturilor de iarnă. Kappl și See sunt locuri dedicate în mod special familiilor.

Paznaun, lifestyle în Alpii austrieci

Cu cele 97 de hoteluri și posibilități de cazare pentru toate bugetele, Paznaun propune o experiență plină de farmec și facilități pentru vacanța de iarnă. www.paznaun-ischgl.com

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0