fbpx

Personaje noi la Marché de Noël – Târgul cadourilor de designer

Petrece weekendul 14&15 decembrie într-un challet romantic din centrul Bucureştiului, la Casa Universitarilor, unde Marché de Noël celebrează arta savoir-vivre şi cadourile inspirate!

Personaje noi la Marché de Noël  – Târgul cadourilor de designer

Plăceri pentru toate simţurile

Marché de Noël te invită să îţi foloseşti toate simţurile pentru a descoperi bucuria unor Sărbători magice! Gustă din invenţiile gurmande aduse de Omnivore’s Dilema, atinge şi scotoceşte, cu degete curioase, printre cadouri de designer – creaţii vestimentare, obiecte de design, bijuterii de autor sau decoraţiuni de brad, semnate de cei mai actuali designeri români. Apoi, în momentul tău de răgaz, ascută acordurile sofisticate de jazz interbelic şi bucură-ţi privirea cu imaginile surprinse de fotograful Şerban Mestecăneanu în albumul-oaspete la Marché de Noël – SoNoRo Conac, şi lasă-te învăluit de aromele subtile de iarnă ale creaţiilor semnateCasa de Flori – atelier de creatie si design floral.

Personaje noi la Marché de Noël  – Târgul cadourilor de designer

Bucuroşi de oaspeţi

Nici un Crăciun nu e complet fără invitaţi de departe, aşa că anul acesta, designerii austrieci din regiunea Graz (unul dintre cele mai active oraşe europene în artă contemporană şi design, desemnat UNESCO City of Design în 2011), sunt oaspeţii Marché de Noël, prin intermediul Bucharest Design Center. În premieră, ajung la Bucureşti unele dintre cele mai moderne si spectaculoase obiecte de design austriac: Artefakt, beSITZobjekte by Beatrix Somweber, COWstyle, dieKaeferbohne, Fugoo, gertrud taschendesign, iLLEK, IvyDesign, Keckstein, Murglas, Schmuckes, Thomas Hasenbichler & Herbert Klamminger. Povestea austriacă de design la Marché de Noël, co-produsă de Bucharest Design Center, e un semn de bun augur pentru interacţiunea artelor contemporane europene cu spaţiul bucureştean.

Personaje noi la Marché de Noël  – Târgul cadourilor de designer

Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, Bucureşti

Bilet de intrare: 10 lei

Orar: sâmbătă 14 decembrie, duminică 15 decembrie: 11.00 – 20.00

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0