fbpx

Pinum a lansat în Pipera cel mai mare shoowrom din Europa de Est

Pinum, parte a grupului Nusco, aniversează 25 de ani în România, prilej prin care a lansat cel mai mare showroom de uși, ferestre și parchet din Europa de Est. Situat în Pipera, spațiul de 1.000 de metri pătrați găzduiește produse din gama premium a unor branduri din Italia, în exclusivitate pe piața locală: Nusco, Berti, Alias, Rimadesio, Lualdi, Barausse. Investiția se ridică la 400.000 euro.

În noul showroom sunt expuse uși și ferestre de cea mai înaltă calitate, cu dimensiuni speciale și design personalizat, uși de intrare cu sisteme inovatoare de siguranță, sisteme boiserie și modele de parchet stratificat din gama de lux.

În prezent, produsele Pinum sunt comercializate prin intermediul unei rețele complexe de distribuitori din întreaga țară și în showroom-urile proprii din București (Pipera și AFI Park).

Pinum este un brand de referință în România, fiind recunoscut pentru cea mai mare capacitate productivă de uși de pe piața locală, pentru designul tipic italian și cea mai înaltă calitate a produselor, precum și pentru calitatea serviciilor oferite.

www.pinum.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0