fbpx

Platforma i.NNOVATIONNOW by AKS: inovații și webinare pentru arhitecți

Dacă sunteţi arhitect, reprezentaţi o firmă de tâmplărie sau pur și simplu vă gândiți la o casă nouă, vă invităm pe i.NNOVATIONNOW, noua platformă online lansată de Alukönigstahl pe care puteţi face cunoştinţă cu toate noutăţile produselor Schüco, Jansen şi Warema, prezentate într-o expoziție digitală, accesibilă oricând, pe tot parcursul anului 2021.

i.NNOVATIONNOW înseamnă, de asemenea, și acces la o serie inedită de webinare live adresate arhitecților:

Webinare Schüco

4 martie, ora 11:00
HEALTH – Construcții sănătoase: de la ventilația naturală cu izolare fonică și recuperare de căldură la praguri fără bariere pentru ferestre, uși și uși glisante.
→ Înscriere gratuită aici.

RO HEALTH 350x300 px

1 aprilie, ora 11:00
SMART – Construcții inteligente: fabricare mai rapidă și mai eficientă, fațade textile și mult mai multe informații despre proiectare, construcții și exploatare inteligentă.
→ Înscriere gratuită aici.

RO SMART 350x300 px

29 aprilie, ora 11:00
SECURITY – Construcții sigure: soluții diverse care răspund nevoii fundamentale de siguranță și de protecție împotriva efracției și incendiilor.
→ Înscriere gratuită aici.

ro SECURITY 350x300 px

Participi și câștigi

Alukönigstahl oferă, prin tragere la sorți, arhitecților care se înscriu și participă la cel puțin 2 dintre webinare 20 de giftbox-uri igloo ce conțin cel mai nou album igloobest Locuințe colective. Selecție 2021 împreună cu un vin de la Corcova.

Top View Box Mockup #2 by Anthony Boyd Graphics

În plus, arhitecții din Republica Moldova care vor participa la 2 dintre webinare pot câștiga 10 abonamente pe un an la revista igloo.

Programul webinarelor pentru arhitecți este completat de webinariile dedicate firmelor de prelucrare.
Jansen continuă dezvoltarea seriilor de profile din oțel pe două direcții principale: DESIGN și SIGURANȚĂ. Fie că vorbim despre proiecte rezidențiale noi, de renovarea unor monumente istorice sau de construcții cu cerințe speciale de rezistență la foc, sistemele de profile din oțel aduc soluții viabile, elegante și sigure. Warema aduce în atenția arhitecților și beneficiarilor noi soluții de UMBRIRE, pentru interior și exterior precum și aplicații digitale pentru acționarea acestora și integrarea sistemelor de umbrire în soluțiile SMART HOME.

Despre aceste noi tehnologii şi despre cum puteți participa la webinarii, aflați pe: alukoenigstahl-inow.com.

Despre Alukönigstahl România

Alukönigstahl este o companie de succes, activă in Europa Centrală și de Sud-Est, care se află la a patra generație în proprietatea familiei König. Munca în echipă și dezvoltarea inovativă a produselor au propulsat Alukönigstahl în poziția de lider de piață. De peste 60 de ani există o alianță cu doi producători internaționali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu și experti in PVC si Jansen, specialist în profile din oțel.

Alukönigstahl Romania a fost inființată în 1995, cu sediul central și depozit în Bucuresti. Împreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice, în ultimii 26 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte și construcții reprezentative, dintre care amintim: Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj și Timisoara. Pentru mai multe informații, te invităm să vizitezi site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro și paginile sale de de Facebook , LinkedIn și Instagram.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0