fbpx

Pofta vine donând! Hai să luăm masa împreună la cel mai mare prânz din România

Proiectul PACT pentru COMUNITATE, al Fundației PACT, va participa la prima ediție a prânzului cu strângere de fonduri The Big Lunch, organizat pentru prima oară în România de Fundația Comunitară București, după o idee Eden Project din Marea Britanie.

The Big Lunch are loc pe 27 septembrie, în intervalul 11.00-22.00 în cafenele, spații creative, restaurante, sedii de birou sau chiar acasă. 15 organizații nonguvernamentale sau grupuri de inițiativă organizează prânzuri cu strângere de fonduri în mai multe spații din București și Craiova.

Violeta’s Bistro, Dulcineea Urbană, Bloggerul Beatrice Sauvage, Bon-Bon Cupcakes Craiova și Căpruciu Georgiana sunt cei 5 bucătari ce s-au alăturat proiectului PACT și vor organiza cinci prânzuri sâmbătă, 27 septembrie, pentru a strânge bani pentru comunitatea din Bârca, județul Dolj.

Vino și tu să iei masa  sâmbătă, 27 septembrie! Cu banii strânși, se va construi un loc de joacă pentru 70 de copii din Bârca, ce nu au un loc de petrecere a timpului liber în siguranță.

Unde luăm prânzul? 

Ne vedem la Violeta’s Bistro, strada Ionescu Gion nr. 9, Bucuresti, Sector 3, între orele 10:30 – 22:30. 70% din încasările rezultate din acest prânz vor merge către comunitatea din Bârca pentru a susține construirea locului de joacă pentru copii.

La Impact HUB, strada Halelor, nr.5, etaj 2, vă așteaptă Dulcineea Urbană între orele 12:00 și 15:00.   

În Craiova, Bon-Bon Cupcakes vă invită la ceainăria Bernschutz, între orele 18:00-19:00, pe strada A.I.Cuza, nr. 9, bl. 156, esplanada Teatrului Național.  

Bloggerul Beatrice Sauvage va găti pentru prietenii ei un prânz acasă în București, iar banii strânși vor merge tot pentru construirea locului de joacă pentru copiii din Bârca. La fel și Căpruciu Georgiana va găti și va lua masa în grădină, acasă, împreună cu prietenii ei în Craiova.  

Cele 5 prânzuri sunt înregistrate pe platforma www.thebiglunch.ro și se poate dona și online aici: http://bit.ly/1utgtOn  

Prin programul PACT pentru COMUNITATE, Fundația PACT lucrează cu oameni cu inițiativă din comunități mici care doresc să-și schimbe satul sau orașul în mai bine prin proiecte concrete. În localitatea Bârca (Dolj), în cartierul Dragalina sunt aproximativ 70 de copii care nu au posibilități de petrecere a timpului liber. Copiii provin din familii sărace, care nu își permit să îi ducă în locuri amenajate de joacă, în afara localității, iar unii dintre ei nu au plecat niciodată din comunitate.

 Prin proiect, grupul de inițiativă împreună cu alți membri din Bârca vor amenaja un loc de joacă unde vor organiza diferite activități pentru copii. Acest proiect este pentru toți o oportunitate ca întreaga comunitate să se adune și să realizeze lucruri împreună. De asemenea, este un prim pas pentru grupul de inițiativă de a lucra cu oamenii din comunitate și de a se gândi la noi proiecte pe care le pot face acolo.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0