fbpx

Poggenpohl, pionierul bucătăriilor de lux din Germania, vine în România

Pentru prima dată în istorie, și în exclusivitate, Kitchen Inc. aduce bucătăriile Poggenpohl în România. De 125 de ani, Poggenpohl creează, dezvoltă și produce mobilier inovator pentru bucătării de lux. Fondat în 1892 în Herford, Germania, Poggenpohl este acum prezent în peste 70 de țări, în cadrul a 400 de studiouri. Crezul Poggenpohl este simplu, dar extrem de puternic: consilierea clienților pentru ca aceștia să obțină bucătăria perfectă pentru ei. De altfel, oamenii și nevoile lor individuale se află la temelia misiunii Poggenpohl, alături de transformarea socială și de grija pentru viitor.

Poggenpohl recunoaște faptul că bucătăria reprezintă ceva diferit pentru fiecare individ. Un spațiu profesional sau o zonă de experimentat, birou part-time sau zonă de relaxare, închisă ori deschisă. Bucătăria facilitează conexiunea individului cu sinele la fel de eficient ca o întâlnire cu prietenii. Uneori este dominantă și nobilă, alteori discretă, servind ca o oază de liniște, niciodată plictisitoare. De aceea, Poggenpohl creează spații personalizate întru totul, la cel mai înalt nivel.

 

Friedemir Poggenpohl a avut un scop foarte precis atunci când a întemeiat afacerea în 1892 – să facă bucătăria mai bună. Și, pe parcursul următorilor 129 de ani, compania a făcut exact asta, devenind principalul brand german de arhitectură de lux pentru bucătărie. Fiind considerat inventatorul bucătăriei moderne, Poggenpohl combină concepte și practici arhitecturale avansate cu un design inovator, meșteșug exemplar și precizie tehnică absolută.

Poggenpohl_Collection_CityJewels (2)

Calitate germană

 

Reputația fără pată a Poggenpohl vine din refuzul de a accepta orice altceva decât cel mai bun, indiferent că este vorba de material sau de meșteșug. Bucătăriile Poggenpohl sunt făcute pentru a rezista decenii de la instalare, de la primul mâner și până la ultima îmbinare.

 

Ceea ce face diferența este combinația dintre meșteșugul tradițional învățat, transmis din generație în generație, și precizia ingineriei. Un exemplu este tehnica specială de șlefuire-lăcuire, o metodă extraordinară de procesare a lemnului pe care Poggenpohl a făcut-o celebră în toată lumea încă din 1930. Astăzi, îndemânarea maeștrilor tâmplari este completată de cele mai moderne tehnologii de producție.

 

De altfel, manufacturarea se desfășoară exclusiv în Germania, pentru a asigura calitatea și caracterul bucătăriilor Poggenpohl. Și, înainte să părăsească fabrica, fiecare piesă de mobilier este inspectată cu rigurozitate, pentru ca niciun detaliu să nu rămână la voia întâmplării.

 

Despre oameni

 

Bucătăriile Poggenpohl au în centru omul. Designerii Poggenpohl creează soluții personalizate pentru nevoia fiecărui client, în ton cu personalitatea acestuia. Astfel,  bucătăria devine o piesă de design contemporan care se integrează perfect în arhitectura spațiului din care face parte, fie el casă sau atelier. Simțul estetic și simțul practic sunt combinate armonios într-un dialog creativ între designer și client.

 

Conceptele de design sunt punctul de plecare al unei planificări complexe, care poate răspunde celor mai extravagante cereri printr-un amalgam atent dozat de materiale, suprafețe și culori. Elementele solitare adiționale reprezintă accente inedite, în timp ce accesoriile  completează tabloul unic al fiecărui client.

Poggenpohl_Collection_DeliciosWelcome (1)

Înaintea vremurilor

 

Inovația a devenit tradiție la Poggenpohl, unde și cele mai neașteptate provocări sunt soluționate cu ajutorul creativității. Mai mult decât atât, există un simț vizionar incontestabil, Poggenpohl dând naștere multor trenduri în domeniul bucătăriilor de lux. Bucătăria ,,Reform” din 1928 este considerată fundația bucătăriei moderne. Ideea de a îmbina mai multe dulapuri și a le transforma într-un spațiu comun extrem de funcțional stă la baza bucătăriilor încastrate din prezent. Iar exemplele pot continua. Prin identificarea unor descoperiri societale incipiente și integrarea lor în produse noi, mai sofisticate din punct de vedere tehnic, compania continuă să facă istorie zi de zi.

 

Culori și materiale

 

O varietate extraordinară de materiale, suprafețe și culori încântă simțurile și stimulează creativitatea. Combinațiile sunt surprinzătoare și aproape infinite.

 

Descoperă o abundență de posibilități elegante de culori, de la combinații liniștitoare la compoziții vibrante. Chiar și piatra naturală este disponibilă într-o sumedenie de culori, ca o formă de manifestare suplimentară.

 

În ceea ce privește materialele, lemnul masiv este revigorant prin vivacitatea sa naturală. Piatra și metalele, elemente naturale, oferă blaturilor un aspect extrem de expresiv, iar suprafețele din materiale practice atrag prin subtilitate.

 

Finisaje

 

Diversitatea de finisaje aduc bucătăriile Poggenpohl la un alt nivel. Variantele clasice sunt perfect șlefuite, de o eleganță fără vârstă, fie ele mate sau lucioase. Pentru ceva diferit, care să ofere acel wow factor, există finisaje ușor metalizate, obținute pe baza unor tehnici speciale.

 

Indiferent de alegere, combinația individuală aleasă de fiecare client în parte asigură că rezultatul va fi unicat.

Bucătăriile Poggenpohl – concepte de design

 

+VENOVO – când bucătăria plutește

 

Neașteptată, surprinzătoare și, în același timp, atemporală, +VENOVO nu poate trece neobservată. Poggenpohl se potrivește oricărui spațiu și își face simțită prezența într-un mod unic. Fiind susținute de un cadru inteligent, bucătăriile Poggenpohl +VENOVO lasă impresia de plutire.

 

Încă din primul moment, +VENOVO inspiră libertate, grație cadrului lateral care susține mobilierul. Element solitar în combinație cu restul modulelor Poggenpohl, insula +VENOVO dizolvă cu un fler urban aparte granițele dintre bucătărie și spațiul de locuit.

 

Cu bucătăriile Poggenpohl +VENOVO, spațiul din bucătărie este complet reorganizat. Pe vertical, mobilierul este stratificat, în timp ce suprafața este perfect netedă, creând o tranziție naturală între gătit și restul activităților.

 

Excelent atât pentru depozitare, cât și pentru pregătirea mesei, +VENOVO asigură diverse funcții și activități pe nivele multiple.

+MODO – o concept de super clasă

 

Fiind descrisă ca un succes uriaș în materie de design, la 13 ani de la lansare, cererea pentru extraordinara bucătărie +MODO de la Poggenpohl este mai mare ca niciodată. +MODO impresionează prin multiplele sale dimensiuni. Dulapurile și blatul sunt într-o complementaritate perfectă, semănând cu o constelație, în timp ce sertarele contribuie și ele la acest joc desăvârșit al dimensiunilor.

 

Creat de legendarul designer Jorge Pensi, blatul este mai întins decât dulapurile de sub el și, astfel, dă impresia că plutește. Spațiul liber rezultat poate fi folosit pentru depozitarea diverselor ustensile și accesorii.

+SEGMENTO: bucătăria pentru conservatori

 

+SEGMENTO este deja un clasic al eleganței moderne, regăsindu-se în portofoliul Poggenpohl încă din anul 2000. Nicio altă bucătărie nu este atât de reținută din punctul de vedere al designului, dar impresionantă prin liniile deopotrivă elegante și pragmatice.

 

Design-ul său liniar transmite libertate și liniște, mai ales datorită lipsei oricărui mâner. De o simplitate înșelătoare, bucătăriile +SEGMENTO de la Poggenpohl sunt ca o pânză maleabilă, care poate deveni severă sau opulentă în funcție de materialele și de culorile alese. Într-un joc atemporal între obiectivitate calmă și detalii subtile, +SEGMENTO oferă libertatea de a fi modelat în funcție de personalitatea clientului.

Concluzie

 

Sunt multe motive pentru a alege o bucătărie Poggenpohl. Varietatea extraordinară de finisaje și de materiale și durabilitatea construcției recunosc individualitatea clientului, și desigur, întâlnesc cele mai înalte standarde de calitate. În plus, cu Poggenpohl, procesul nu se termină odată cu instalarea mobilierului. Acesta reprezintă doar începutul unei relații de lungă durată, definită printr-un permanent suport de top. Astfel, o bucătărie Poggenpohl reprezintă o garanție dar și o investiție pentru viitor.

 

Pentru prima dată în istorie și în exclusivitate, Kitchen Inc. aduce bucătăriile Poggenpohl în România. Vino în showroom-ul nostru din Strada Polonă nr. 68-72 și experimentează o lume a rafinamentului desăvârșit în bucătărie alături de noi. Specialiștii noștri îți vor răspunde la orice întrebare și te vor ghida către cea mai bună alegere pentru tine.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0