fbpx

Povestea merge mai departe. Ultimele zile de înscrieri!

Concursul de proiecte Semmelrock Stein+ Design ‘’Redefineşte viziunea asupra spaţiului exterior! Spune povestea ta şi celorlalţi!” se desfăşoară până la data de 1 Noiembrie 2013

Nu rata ultimele zile de înscrieri pe http://www.semmelrock.redefinestespatiul.ro/

La acest Concurs participă toate produsele Semmelrock Stein + Design şi StoneGarden, respectiv: pavaje, dale, jardiniere şi accesorii, sisteme de garduri, rigole, minipalisade şi borduri.

O singură persoană poate înregistra un număr nelimitat de proiecte în concurs. Fiecare proiect va fi considerat individual şi va participa la evaluare.

Două categorii de proiecte

Concursul de proiecte Semmelrock Stein + Design „Redefineşte viziunea asupra spaţiului exterior! Spune povestea ta şi celorlalţi!” este format din două categorii:

Categoria 1:

Proiecte de amenajare a spaţiului exterior public sau privat finalizate până la data 01.11.2013, cu produse Semmelrock Stein + Design şi/sau StoneGarden achiziţionate în perioada 01.01.2012 – 30.10.2013.

Categoria 2:

Proiecte de amenajare în curs de finalizare a spaţiului exterior public sau privat, cu utilizarea de produse Semmelrock Stein + Design şi/sau StoneGarden în conceptul prezentat.

Participarea la Concurs va fi validată prin depunerea obligatorie a fiecăruia din următoarele trei documente:

  • Planul lucrării în format pdf format A2 în cazul în care lucrarea este sub 1000 mp şi în format A1 pentru lucrări mai mari de 1000 mp.
  • Perspective 3D cu proiectul (format randare sau schiţe de mână): minim 2 planşe A2.
  • Fotografii realizate pe teren înainte şi după executarea lucrării, eventual şi în timpul lucrărilor de amenajare.

Recunoaştere

Concursul Semmelrock este o ocazie de a vă face cunoscute proiectele, dar şi de a câştiga premii în valoare totală de 8750 EUR. Toate proiectele participante la Concurs vor face obiectul editării unui album de colecţie sub marca Semmelrock Stein + Design.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0