fbpx

Premieră de la HP – un nou instrument de lucru pentru arhitecţi

Compania HP vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor din domeniul arhitecturii şi al construcţiilor cu un produs nou, multifuncţional şi versatil. Constatarea că în ultimul deceniu modul de lucru al arhitecţilor s-a schimbat radical, aceştia devenind din ce în ce mai mobili, i-a condus pe specialiştii HP către elaborarea unor produse care permit colaborarea rapidă între diferite birouri şi locaţii, reducând costurile, fără a renunţa însă la calitate.

Premieră de la HP - un nou instrument de lucru pentru arhitecţi

HP Designjet T2300 eMultifunction Printer (eMFP) – prima imprimantă de format mare cu funcţie de scanner şi copiator şi cu acces direct la internet a fost prezentată în premieră la sfârşitul lunii septembrie a acestui an. Acesteia îi este ataşat softul HP ePrint & Share care le permite profesioniştilor din domeniul arhitecturii şi designului să gestioneze şi să împartă materialele şi documentele de lucru împreună cu colaboratorii dinăuntrul şi, mai ales, din afara biroului. Destinată birourilor medii şi mari, această imprimantă le permite utilizatorilor să scaneze rapid documente, să le încarce pe web şi să le printeze oriunde este nevoie (în acest ultim caz fiind necesară o conexiune la internet) – la şedinţe de lucru, la întâlniri cu clienţii sau chiar pe şantier. Programul HP ePrint & Share simplifică substanţial procesul de printare, generând astfel o mai mare viteză de lucru.

În acest sens, este foarte importantă colaborarea cu Autodesk, în urma căreia arhitecţii pot printa direct din AutoCAD pe imprimanta HP Designjet T2300, generând în acelaşi timp şi un pdf, dacă consideră necesar. Totodată, licenţa AutoCAD Raster Design, inclusă la cumpărarea imprimantei HP, permite scanarea completă a schiţelor, a planurilor şi a corecturilor pe plan, care apoi pot fi digitalizate şi vectorizate pentru a fi folosite mai departe în procesul de proiectare. Pentru a evita dificultăţile de utilizare, HP Designjet T2300 are un design simplu, intuitiv, cu prima interfaţă „colour touchscreen” pentru o imprimantă de format mare. Printre premierele în industrie, se mai numără lipsa driverelor – se poate printa direct de pe un PC /laptop/USB stick fără a mai instala anumite drivere – şi preţul sub 8.500 de dolari, care va creşte numărul utilizatorilor.

Imprimanta HP Designjet T2300 şi sistemul HP ePrint & Share au fost prezentate şi la Bucureşti, pe 28 octombrie, la Orange Concept Store.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0