fbpx

Prima bibliotecă de materiale a strâns deja 5000 de euro prin campania de crowdfunding

Echipa MATER, prima bibliotecă de materiale din România și Europa de Sud-Est, și-a propus să strângă 15.000 euro prin una dintre cele mai mari campanii de crowdfunding dezvoltate în România. După trei săptămani s-au strâns deja peste 5.000 de euro de la 70 de susținători din România și din străinătate.

Toți profesioniștii din domeniul materialelor, precum și alte persoane care doresc să susțină acest proiect ambițios pot dona sume începând cu 5 euro pentru diferite recompense – de la vederi semnate de toată echipa la abonamente MATER cu 50% discount, abonamente reduse pentru companii sau obiecte de design construite în jurul materialelor. Una dintre cele mai interesante opțiuni este cea de a deveni co-fondator MATER în schimbul unei donații de 1000 euro.

Banii strânși din campanie vor fi folosiți pentru a construi cele 30 de module de expunere a materialelor din bibliotecă.

dsc_1017

Recompense campanie crowdfunding MATER

 5 euro +

Oriunde ai fi în lume, îți trimitem o vedere semnată de toată echipa prin care îți uber-mulțumim că ai decis să susții MATER

10 euro +

În octombrie, când deschidem MATER ești invitat special la o super-petrecere de lansare cu toată echipa, partenerii și susținătorii proiectului. Drinks are on us!

30 euro +

Am făcut o selecție de materiale-vedetă ale bibliotecii și le-am încapsulat într-un cub de rășină transparentă. Vei primi un obiect de design cu materialul tău preferat pe care să îl ții pe birou.

60 euro +

abonament EARLY BIRD – devino membru MATER cu doar 60 de euro abonament anual (reducere 50% față de prețul standard de 120 euro).

Cu acest abonament vei avea acces timp de un an în biblioteca de materiale – vei putea vizita biblioteca oricând, consulta și compara materialele expuse și veni cu clienți și parteneri (în limita a 12 intrări anual pentru aceștia). Abonamenul de 12 luni este valabil de la deschiderea bibliotecii (octombrie 2017)

250 euro +

abonament COMPANII – pentru companii între 3-5 angajați

Cu acest abonament veți avea acces timp de un an în biblioteca de materiale – vei putea vizita biblioteca oricând, consulta și compara materialele expuse și veni cu clienți și parteneri (în limita a 12 intrări anual pentru aceștia).

Abonamentul de 12 luni este valabil de la deschiderea bibliotecii (octombrie 2017)

400 euro +

Ai acces la sala de conferințe MATER pentru o zi, astfel încăt să poți găzdui propriul eveniment – fie că este un workshop, un training, o conferință sau de ce nu, o petrecere! Recompensa include închirierea sălii și folosirea facilităților (proiector, sonorizare) pentru o zi întreaga și exclude servicii de catering. Sala MATER are 150 m2 și poate acomoda 120 de persoane pe scaune și 150 de persoane în picioare.

450 euro +

abonament COMPANII – pentru companii între 6-10 angajați

Cu acest abonament veți avea acces timp de un an în biblioteca de materiale

– vei putea vizita biblioteca oricând, consulta și compara materialele expuse și veni cu clienți și parteneri (în limita a 12 intrări anual pentru aceștia).

Abonamentul de 12 luni este valabil de la deschiderea bibliotecii (octombrie 2017)

 

500 euro +

ABONAMENT CO-WORKING PE 6 LUNI îți oferă acces la:

– spațiu de lucru Nod și MATER

– masă flexibilă (etajul I și II)

– comunitatea Nod și intâlnirile ei

– chicineta, zona de chill-out din spațiile NOD și MATER (etajul I și II)

– wi-fi nelimitat

– acces 24/7

– dulap depozitare

800 euro +

abonament COMPANII – pentru companii peste 10 angajați

Cu acest abonament veți avea acces timp de un an în biblioteca de materiale – vei putea vizita biblioteca oricând, consulta și compara materialele expuse și veni cu clienți și parteneri (în limita a 12 intrări anual pentru aceștia). Abonamentul de 12 luni este valabil de la deschiderea bibliotecii (octombrie 2017)

1000 euro +

CO-FONDATOR MATER

– devii co-founder al Mater – prima bibliotecă de materiale din Europa de Sud-Est

– vei avea acces pe viață în bibliotecă

– vei avea acces la informațiile privind planul de dezvoltare MATER și vei putea participa la întâlnirile trimestriale în care se vor discuta planul de business și situația financiară. Vei putea contribui cu know-how-ul tău în dezvoltarea bibliotecii.

– poza si numele tău vor fi afișate pe site-ul MATER, precum și în lobby-ul bibliotecii alături de ceilalți parteneri

Această poziție nu implică calitatea de membru în asociația NOD Makerspace sau poziția de acționar.

Mai multe detalii despre campanie de crowdfunding aici – https://www.startarium.ro/crowdfunding/mater

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0