fbpx

Prima ediție Sketch to Reality Awards și-a desemnat câștigătorii


Prima ediție a concursului Sketch to Reality Awards, o inițiativă a companiei Top Casa – brand cu o vechime de peste 25 de ani în sectorul de amenajări interioare din România – și-a desemnat câștigătorii în cadrul Galei de decernare a premiilor, ce a avut loc la finalul lui decembrie 2019. 

 

Top Casa și-a făcut o misiunie din a genera o conștientizare a nevoii de specialiști în domeniul amenajărilor interioare, iar concursul Sketch to Reality Awards reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestei misiuni. Concursul este o inițiativă de promovare a creativității, excelenței și profesionalismului în rândul comunității de arhitecți și designeri din România, dar este totodată un efort de a educa clientul final despre importanța și rolul esențial al acestor specialiști în dezvoltarea unor proiecte estetice, durabile și tot mai eficiente la nivel rezidențial, comercial sau social.

Prima ediție a concursului Sketch to Reality Awards s-a desfășurat în intervalul mai – decembrie 2019 și s-au înscris 22 de concurenți din Oradea, Timișoara, Cluj și București, din care au fost aleși 12 finaliști. Valoarea totală a premiilor a fost de 5.000 de euro.

Studio-ul de design de interior AIO a câștigat PREMIUL DE POPULARITARE, având cel mai apreciat și votat proiect din partea publicului – Panita – un proiect care este deja funcțional, o patiserie cu producție la etaj, desfacere la parter, cu intrare din stradă și o terasă în aer liber. Puteți vedea detaliile proiectului aici. Premiul a constat într-o excursie pentru 2 persoane în Egipt Hurghada.

 

Cei de la INDOO DESIGN au câștigat PREMIUL I, având cel mai bun proiect conform votului membrilor juriului concursului. Proiectul reprezintă reamenajarea unui penthouse din Cluj Napoca, după un concept modern, elegant și masculin. Puteți vedea detaliile proiectului aici. Premiul a constat într-o excursie pentru 2 persoane în Jamaica Montego Bay.

 

A doua ediție a concursului Sketch to Reality Awards se va lansa în luna martie 2020, se va desfășura pe o perioadă mai lungă de timp și va fi o ediție mai dinamică, promit cei de la Top Casa.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0