fbpx

Banchiza Urbană #10 / vară 2018

Format: 230 x 310 mm
Nr. de pagini: 60

Descriere

Banchiza Urbană #10 by igloo
într-o formulă nouă
cu gusturi și texturi speciale
revistă în revistă: descoperă igloo îngust
explorează orașul | oameni | evenimente | idei | povești | locuri

Până în 24 august ai un motiv în plus să comanzi BU #10: lucrarea Queen of Stars de Livia Fălcaru poate fi a ta.
UPDATE: Câștigătoarea desenului este Teodora Băluță din București*. Mulțumim tuturor celor care ne citesc!

lf_queen-of-stars

Banchiza Urbană se simte, la a zecea sa apariţie, din ce în ce mai bine în paginile ei de exploratoare de povești și gusturi. Fiind un număr de vară, Banchiza a călătorit unde a văzut cu ochii: la deal și munte, la baltă sau la festivaluri care impresionează, dincolo de muzică, și prin povestea designului. Și-a păstrat bunul obicei de a pluti și în ape internaţionale, ajungând până în insulele Ciclade. Pe drum, a întâlnit oameni care cutreieră lumi: căutând zâne de fotografiat, folosind ilustraţia sau lemnul pentru a recrea realitatea, învârtind cu plăcere mici pe grătar de mai bine de 40 de ani, pedalând sute de kilometri pentru a descoperi sensuri.
igloo îngust, revista din revistă, s-a dedat cu plăcere văratică la delicii precum îngheţata artizanală sau braga, ajungând până în Slatina, la vestitul Atlet Albanez. După care a trecut la lucruri extrem de serioase… mici apetisanţi și grătare bine încinse. Siesta de după masă se face obligatoriu și leneș prin grădinile bucureștene, dar și prin cafenelele sau bistrourile proaspăt apărute.
La desert am ajuns la Maize, pentru a-l cunoaște pe chef Alex Petricean, care ne-a spus cum merg lucrurile în noua bucătărie românească și cum poveștile și mâncarea trebuie savurate întotdeauna împreună.
(Manuela Zipiși)

S U M A R

Feeria formelor, culorilor și simţurilor: design de festival

Pe malul celălalt, dar tot aici: Dobrogea exotică în 7 puncte

Departe de calea bătătorită. Evenimentele altfel ale verii 2018

Insulele Ciclade și câteva locuri perfecte pentru cafeaua de dimineaţă sau un ouzo înainte de cină

Livia Fălcaru: Endlessly Creating Myself

La fotografiat Zâne și alte făpturi supranaturale

Un an prin lume, pe bicicletă

Lemnul ca esenţă, pasiune şi experiment: O conversaţie cu Maria Burachu despre Woodish

Secretul micilor de La Cocoșatu’: muncă & calitate. Plus felul în care micul se rumenește pe grătar

iglooîngust

4 feluri de îngheţată artizanală pe care le poţi gusta în București

Unde-i bragă, e și poveste: Bogdania & Atletul Albanez

Mici și grătare la români – pasiune dincolo de raţiune

O zi din viaţa unui cortador de jamon

Literatura gurmandă 

În căutarea verdelui pierdut: grădinile ascunse ale Bucureştiului

Fresh urban life: harta locurilor noi din București

Alex Petricean, Maize: „Mâncarea mea are multă poveste și te duce cu gândul la copilărie”

*Extragerea s-a făcut prin random.org

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banchiza Urbană #10 / vară 2018”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10,00 lei

Share:

Banchiza Urbană #10 by igloo
într-o formulă nouă
cu gusturi și texturi speciale
revistă în revistă: descoperă igloo îngust
explorează orașul | oameni | evenimente | idei | povești | locuri

Până în 24 august ai un motiv în plus să comanzi BU #10: lucrarea Queen of Stars de Livia Fălcaru poate fi a ta.
UPDATE: Câștigătoarea desenului este Teodora Băluță din București*. Mulțumim tuturor celor care ne citesc!

lf_queen-of-stars

Banchiza Urbană se simte, la a zecea sa apariţie, din ce în ce mai bine în paginile ei de exploratoare de povești și gusturi. Fiind un număr de vară, Banchiza a călătorit unde a văzut cu ochii: la deal și munte, la baltă sau la festivaluri care impresionează, dincolo de muzică, și prin povestea designului. Și-a păstrat bunul obicei de a pluti și în ape internaţionale, ajungând până în insulele Ciclade. Pe drum, a întâlnit oameni care cutreieră lumi: căutând zâne de fotografiat, folosind ilustraţia sau lemnul pentru a recrea realitatea, învârtind cu plăcere mici pe grătar de mai bine de 40 de ani, pedalând sute de kilometri pentru a descoperi sensuri.
igloo îngust, revista din revistă, s-a dedat cu plăcere văratică la delicii precum îngheţata artizanală sau braga, ajungând până în Slatina, la vestitul Atlet Albanez. După care a trecut la lucruri extrem de serioase… mici apetisanţi și grătare bine încinse. Siesta de după masă se face obligatoriu și leneș prin grădinile bucureștene, dar și prin cafenelele sau bistrourile proaspăt apărute.
La desert am ajuns la Maize, pentru a-l cunoaște pe chef Alex Petricean, care ne-a spus cum merg lucrurile în noua bucătărie românească și cum poveștile și mâncarea trebuie savurate întotdeauna împreună.
(Manuela Zipiși)

S U M A R

Feeria formelor, culorilor și simţurilor: design de festival

Pe malul celălalt, dar tot aici: Dobrogea exotică în 7 puncte

Departe de calea bătătorită. Evenimentele altfel ale verii 2018

Insulele Ciclade și câteva locuri perfecte pentru cafeaua de dimineaţă sau un ouzo înainte de cină

Livia Fălcaru: Endlessly Creating Myself

La fotografiat Zâne și alte făpturi supranaturale

Un an prin lume, pe bicicletă

Lemnul ca esenţă, pasiune şi experiment: O conversaţie cu Maria Burachu despre Woodish

Secretul micilor de La Cocoșatu’: muncă & calitate. Plus felul în care micul se rumenește pe grătar

iglooîngust

4 feluri de îngheţată artizanală pe care le poţi gusta în București

Unde-i bragă, e și poveste: Bogdania & Atletul Albanez

Mici și grătare la români – pasiune dincolo de raţiune

O zi din viaţa unui cortador de jamon

Literatura gurmandă 

În căutarea verdelui pierdut: grădinile ascunse ale Bucureştiului

Fresh urban life: harta locurilor noi din București

Alex Petricean, Maize: „Mâncarea mea are multă poveste și te duce cu gândul la copilărie”

*Extragerea s-a făcut prin random.org

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0