fbpx

Programul lunii Septembrie la Fundația Calea Victoriei

În luna Septembrie Fundația Calea Victoriei te așteaptă cu un program divers de cursuri în domenii precum: dezvoltarea personală, artele plastice, istoria, filosofia, stilul vestimentar și moda, actoria, nutriția, designul interior și multe altele. 

Programul lunii Septembrie la Fundația Calea Victoriei

După o vară plină, oferă-ți răgazul de a te gândi la tine și la activitățile pe care ți-ai dorit întotdeauna să le faci sau domeniile în care ai vrea să evoluezi. Investește în tine și explorează aptitudinile pe care știai sau nu că le deții. Cu toții suntem personalități complexe, trebuie doar să avem răbdarea și curajul de a ne descoperi.

FILOSOFIA STOICĂ: Despre libertate, fericire și virtute, cu Mario Barangea, din 8 Septembrie – Cursul este o introducere în gândirea stoicilor, aceşti filosofi pentru care virtutea, libertatea și fericirea sunt esențiale pentru auto-cunoaştere. Stoicismul este o filosofie a cunoaşterii de sine, a împăcării cu lumea, cu întreg universul, în fond. Prin ideile stoicilor vei descoperi înţelepciunea practică, ce înseamnă curajul, dreptatea şi cumpătarea.

Atelier de EXPRESIVITATE CORPORALĂ prin teatru de improvizație, cu Alexandru Pribeagu, din 10 Septembrie Limbajul corporal este unul universal, dar pentru a-ți stăpâni corpul şi imaginea pe care o transmiți trebuie să-l antrenezi şi să îl conectezi cu gândirea ta. Odată ce ai învățat să controlezi mesajele și emoțiile pe care le transmite corpul tău, vei putea fi mai sigur pe tine și te vei putea exprima liber în orice situație.

BUNELE MANIERE în secolul al XXI-lea. Sfaturi practice şi aspecte controversate, cu Monica Neațu, din 16 Septembrie – Atelierul îți oferă cunoștințe indispensabile pentru a te mișca cu lejeritate în societate și a fi sigur că procedezi corect, din punct de vedere al etichetei, în orice situație. Poți afla informații prețioase și poți primi răspunsuri la întrebările tale de la istoricul Monica Neațu, condimentate cu anecdote și întâmplări adevărate din istoria bunelor maniere.

Atelier de NUTRIȚIE: „Suntem ceea ce mâncăm”, cu Maria Pleșea, din 17 Septembrie – Dacă vrei să mănânci sănătos dar nu știi de unde să începi, acest atelier poate fi extrem de util. Ținând cont de rutina ta zilnică și de nevoile pe care le ai, îți poți stabili o dietă echilibrată și sănătoasă care să-ți permită să-ți utilizezi la maxim energia și vitalitatea. Află cum să faci alegeri corecte legate de hrană, cum să-ți stimulezi metabolismul și cum să folosești corect alimentele în detoxifiere.

Atelier de desen și ILUSTRAȚIE DE CARTE, cu Ioana Mladin, din 22 Septembrie – Totul pornește de la o poveste. După ce vei schița personajele și acțiunea, le vei „îmbrăca” în forme și culori, dându-le viață. La finalul celor cinci întâlniri vei avea finalizată o ilustrație plecând de la povestea ta. Te vei familiariza cu diferite tehnici de ilustraţie: acuarela, tuşul, colajul şi creioanele colorate. Vei şti să desenezi un personaj în mai multe ipostaze, să asortezi culorile şi să aplici trucuri vizuale.   

Programul complet al cursurilor lunii septembrie pe www.victoriei.ro   
Înscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro 

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0