fbpx

Programul Poiana Urbană 2013

Începând cu 11 iulie, Piaţa Universităţii din Bucureşti se transformă într-un spaţiu de vacanţă: Simona Radu & Co, Omul cu şobolani, YellLow şi Blazzaj sunt cei care vor urca pe scenă în prima săptămână a evenimentului.

Începând cu joi, 11 iulie, bucureştenii se vor putea bucura de o oază de distracţie, chiar în centrul capitalei.

Programul Poiana Urbană 11-14 iulie 2013:

Joi, 11 iulie, începând cu orele 20.00, în deschiderea celei de-a doua ediţii a avenimentului, îi vei putea admira în concert live pe Simona Radu şi cei de la Omul cu Şobolani.

După 16 ani de căutari, 8 albume lansate şi 28 de videoclipuri la activ, Omul cu Şobolani (OCS) s-a impus ca una dintre cele mai importante trupe de pe scena muzicii româneşti, iar pe 11 iulie vin în Piaţa Universităţii pentru a deschide cum se cuvine sezonul de vacanţă urbană.

Simona Radu, alături de muzicienii Sebastian Blaj – solistul trupei Lizard In Paris (chitară) şi Gabriel Bălaşa (percuţie) ne vor încânta cu o reprezentaţie live tot în seara de 11 iulie, în Piaţa Universităţii, “la statui”. Stilul muzical al grupului pendulează undeva între indie pop şi singer/songwriter, iar printre influenţele muzicale se numără Alanis Morissette, Tori Amos, Gotye, Imogen Heap şi Ed Sheeran.

Vineri, 12 iulie, începând cu orele 20.00, veţi putea urmări proiecţia concertului Florence and the Machine – MTV Unplugged.

Sâmbătă, 13 iulie, începând cu orele 20.00, îi vei putea aplauda pe cei de la YellLow şi Blazzaj.

Cei de la YellLow ne promit un live act extrasenzorial, o abordare proaspătă, mereu schimbătoare a single-urilor lor, iar trupa Blazzaj pregăteşte un concert complex, plin de energie, culoare şi originalitate.

Primul weekend al proiectului Poiana Urbană se va încheia duminică, 14 iulie, cu Fresh Film Festival, un eveniment anual ce promovează munca cineaştilor de sub 18 ani.

Accesul la toate evenimentele este liber! Mai multe informaţii despre programul Poiana Urbană găsiţi pe www.poianaurbana.ro

Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la Statui”, şi va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie şi multe alte spectacole speciale, care vor transforma centrul Bucureştiului într-un spaţiu de vacanţă.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative. Timp de trei luni, bucureştenii îşi vor putea da întâlnire la umbra teraselor amenajate în Piaţa Universităţii, într-un decor de vacanţă.

Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociaţia Art Laboratoire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, 360 Revolution şi The Institute.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0