fbpx

Project Design. Un nou standard în realizarea accesoriilor de arhitectură

Societatea modernă, în continuă mișcare, precum și trecerea aparent accelerată a timpului generează cerințe uneori dificil de realizat. În acest context, scena creativă a arhitecturii ridică execuția proiectelor la un nou standard. Arhitecții sunt acum în căutarea unor produse decorative complexe, unice, dar și rapid de realizat. Fie că vorbim de un proiect de design de interior, unde placările și tavanele decorative aduc un plus de coerență și unicitate spaţiului, fie că este nevoie de completarea fațadelor unei clădiri, elementele decorative metalice devin o parte esențială a ansamblului arhitectural.

Step Project vine în susţinerea proiectelor arhitecţilor cu o echipă multicalificată, ce oferă soluții complexe şi complete. Divizia Metalworks a companiei este specializată în prelucrarea de înaltă precizie a tablelor și profilelor din oțel, oțel inoxidabil, aluminiu, titan, cupru şi alamă.

DNP_0032

Fabrica Babadag, amplasată în proximitatea principalelor căi de tranzit către București, este echipată cu cea mai nouă și performantă tehnologie din România (echipamentele AMADA 2020). Linia de fabricaţie complet automată permite adoptarea celor mai eficiente soluții pentru cele mai complexe cerințe în materie de elemente decorative din metal.

Cu sprijinul experților de la Step Project, se pot produce panouri și tavane decorative, garduri, porți, balustrade, prin tăiere laser, îndoire, ștanțare, vopsite în câmp electrostatic. Echipa este pregătită să realizeze modele sofisticate, repetitive, într-un singur plan sau cu efect tridimensional, ce pot fi montate atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirilor.

DNP_0044

Prin customizarea elementelor, acestea se integrează cu uşurinţă în spațiu, formând un ansamblu unitar cu alte materiale și structuri. Impactul elementelor decorative metalice nu se petrece doar la nivel vizual. Acestea completează starea de spirit și experiența utilizatorului.

Prin parteneriatul cu echipa de ingineri de la Step Project, creativitatea arhitecților este descătușată.

Descoperă AICI portofoliul și soluțiile oferite de Step Project.

logo ok 2021 STEP intern lre v13

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0