fbpx

Prototipul EFdeN în parcarea Băneasa Shopping City

Prototipul EFdeN, locuinţa solară inteligentă destinată Bucureştiului, va fi construită şi expusă în parcarea Băneasa Shopping City în perioada 17 martie – 9 iunie 2014. Oficial, centrul comercial din Capitală susţine reprezentantul României în finala Solar Decathlon Europe şi oferă echipei EFdeN spaţiul necesar pentru a construi casa care va concura în iulie, la Versailles. Aici aceasta va fi prezentă la olimpiada arhitecturii solare şi a tehnologiilor integrate, alături de alte 19 echipe din 16 ţări.

Prototipul EFdeN în parcarea Băneasa Shopping City

Aşadar, până în vară, parcarea Băneasa Shopping City va fi animată de acţiunile echipei EFdeN în misiunea lor de a construi o casă pe care au petrecut mai bine de 12 luni pentru a o proiecta şi care se prezintă acum ca un echilibru perfect între design sustenabil, eficienţă energetică şi natură. Pe lângă activităţile de şantier, membrii EFdeN asigură că vor umple zona de dinamism şi voie bună prin evenimentele pe care le vor organiza: seri de filme documentare proiectate pe faţada prototipului, workshop-uri cu plante în seră, dar şi vizite în prototip odată ce acesta va fi finalizat şi deschis către publicul larg.

Prototipul EFdeN în parcarea Băneasa Shopping City

Prototipul EFdeN în parcarea Băneasa Shopping City

EFdeN este reprezentantul României la Solar Decathlon Europe 2014, cea mai importantă competiţie de arhitectură şi inginerie dedicată universităţilor din întreaga lume. În vara lui 2014, prototipul EFdeN va fi expus în La Cite du Soleil în Versailles, pe domeniile vestitului palat. Aici se va prezenta ca o casă solară eficientă energetic şi inteligentă destinată mediului urban care integrează o seră hibrid multifuncţională dedicată conceptului de urban farming. Mai multe detalii despre proiect, concurs şi echipă puteţi afla la www.efden.org sau la www.fb.com/efden.

Prototipul EFdeN în parcarea Băneasa Shopping City

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0