fbpx

Rafinament și căldură cu parchetul MAFI

Fiecare interior are nevoie de un element ce îmbină eleganța atemporală cu practicalitatea necesară în viața de zi cu zi, pentru un plus de valoare adus locuirii. În cazul locuinței individuale din Cluj pe care o prezentăm, acest principiu este perfect întruchipat prin punerea în operă a parchetului MAFI, care, prin calitățile sale estetice, dar și prin sustenabilitate, aduce laolaltă tradiția și cele mai exigente cerințe ale locuirii contemporane.

Cu o bogată istorie, MAFI este un producător austriac de parchet triplu stratificat din lemn natural, inspirat de natură și realizat prin îmbinarea tehnicilor tradiționale cu inovațiile de ultimă oră. Parchetul MAFI are calități ecologice ireproșabile, precum finisajul cu uleiuri naturale, și adaptate cerințelor și nevoilor individuale ale fiecărui client.

dormitor-m-3

În România, parchetul MAFI este adus în exclusivitate de către Stadt Construct, companie cu sediul în Cluj-Napoca, cu o experiență de peste 13 ani în domeniul pardoselilor profesionale pentru orice tip de proiect, de la rezidențial la spații de birouri, administrative sau retail. Rafinamentul, sustenabilitatea și prestigiul de care se bucură parchetul MAFI au făcut din acesta alegerea ideală pentru „o casă specială, situată într-o zonă exclusivistă a Clujului, cartierul Andrei Mureșanu”, cum o descrie Adrian Ielciu, General Manager Stadt Construct.

În cadrul proiectului, s-a optat pentru folosirea a două produse din catalogul MAFI, primul dintre acestea fiind Oak Clear Carving Chevron I, folosit în dormitor, caracterizat prin îmbinarea structurii naturale a lemnului cu elemente de design grafic și ideal pentru un interior contemporan cu influențe retro. „Plăcile de chevron sunt gravate cu laser pe lemn, el fiind de fapt un parchet placă lată. Efectul de chevron este doar vizual, obținut prin gravarea cu laser. Fiind un produs relativ nou lansat pe piață, am fost primii din lume care au reușit să-l vândă, lucrarea noastră fiind deja una de referință pe site-ul MAFI”, explică Adrian Ielciu. În contextul dormitorului, grafismul parchetului este completat de modelul geometric al paravanului metalic și temperat de forma organică a canapelei, cea din urmă reprezentând, în același timp, un accent de culoare.

dormitor-m

Cel de-al doilea tip de parchet MAFI folosit pentru casa din Cluj este Nero Oak Volcano Herringbone 90°, prezent în spațiul de living, un model clasic, ce contribuie la crearea unei atmosfere de o eleganță atemporală, dar și pline de căldură. Acest model este rezultatul unui procedeu special, pe care ni-l explică, din nou, Adrian Ielciu: „Plăcile de parchet sunt termotratate natural în cuptoare speciale, până ajung la culoarea negru-charcoal. Este un procedeu 100% natural realizat doar prin temperaturi ridicate, vânt și apă. Este uleiat cu ulei de in natur, porii lemnului rămânând astfel deschiși”. În cazul livingului casei din Cluj, „designul ales, categoric dă o notă de unicitate întregului interior și se armonizează perfect cu restul ambientului”.

house-26

www.mafi.com

T: +40 727 897 548, office@stadtconstruct.ro, www.stadtconstruct.ro
Showroom Cluj: Novis Plaza, Tăietura Turcului 47
Showroom București: Willbrook Platinum Business & Convention Center
Șos. București-Ploiești nr. 172-176, Cladirea A, etaj 3, sector 1, București

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0