fbpx

RAUVISIO innara – cel mai nou trend pentru placarea pereților

Design minimalist, eclectic sau industrial? Oricare ar fi preferințele clienților, REHAU Interior Solutions pune la dispoziție designerilor și arhitecților produse care să se încadreze perfect în orice interior. Este cazul și noului produs RAUVISIO innara – ultima generație de soluții pentru placarea pereților, care va face cunoștiință cu piața din România pe data de 9 aprilie, în cadrul celui de al doilea eveniment organizat de REHAU Interior Solutions în parteneriat cu Ordinul Arhitecților Români (OAR), ca parte a programului OAR București „Atelierul de Arhitectură”. 

RAUVISIO innara inovează piața produselor destinate amenajărilor interioare prin proprietățile sale, întrucât produsul este realizat dintr-un material natural, iar datorită robusteții sale extraordinare, rezistă la orice solicitări. De asemenea, pentru că siguranța este un aspect deosebit de important, în cazul unui incendiu, versiunea fire.protect a RAUVISIO innara asigură o protecție fiabilă, având clasificarea de protecție îmotriva incendiilor A2-s1,d0. Astfel, pe lângă beneficiile unui design excelent, RAUVISIO innara stabilește noi standarde în ceea ce privește materialele de construcții durabile, având în compoziția sa un nou adaos de aproape 100% componente minerale și fibre naturale.

Mai mult decât atât, RAUVISIO innara garantează că pereții vor fi mai rezistenți la zgârieturi și substanțe chimice, dar și ușor de curățat, ceea ce este mereu un plus. Prin urmare, toate aceste proprietăți fac ca RAUVISIO innara să fie soluția ideală atât pentru locuințe, cât și pentru utilizarea în zonele în care suprafețele sunt supuse unei utilizări deosebit de intense, cum ar fi hoteluri, magazine, birouri și în orice alt loc în care materialul este utilizat intensiv. De asemenea, fiind realizat dintr-un material incombustibil, care previne emisiile de fum și picăturile de flacără, RAUVISIO innara este potrivit pentru utilizarea în sectorul sănătății, precum și în clădiri publice, cum ar fi școli, grădinițe, showroom-uri și restaurante.

 

Modelele variate ale produsului se disting printr-un design modern, adaptabil celor mai exigente gusturi și potrivite pentru orice stil. Astfel, cu RAUVISIO innara arhitecții și designerii au parte de mai multă libertate creativă pentru a putea realiza decoruri unice și impresionante din punct de vedere estetic. Aceștia pot alege din zece decoruri atractive, printre care se numără și Iron Concrete, cu un finisaj industrial din beton, elegantul și recele Smoke Blue, sau chiar modelul Jasper, care din punct de vedere estetic oferă o căldură deosebită încăperii prin culoarea sa de roșu.

RAUVISIO innara este soluția ideală pentru placare decorativă a pereților pentru lucrări de interior, unde noua suprafață poate fi folosită pentru renovarea băilor, ca backsplash în bucătării și în multe alte zone.

 

Cel mai important aspect referitor la acest produs este faptul ca a fost creat în deplină responsabilitate pentru mediu, subliniind încă o dată cât de important este pentru REHAU subiectul sustenabilității. Noile suprafețe sunt produse cu ajutorul unei surse de energie complet autonome, iar deșeurile inutile de fabricație sunt evitate prin reciclarea completă a materiilor prime și reintegrarea lor în producție.

 

În plus, materiile prime sunt obținute exclusiv din Europa, pentru a reduce la minimum transportul.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0