fbpx

Revoluția iCOR îmbogățește stilistic ferestrele din PVC

În cazul ferestrelor din PVC opțiunile sunt limitate la alegerea culorii și texturii finisajului, la tipul de sticlă sau la grosimea profilelor. Sistemul de profile Elegant aduce în premieră o nouă opțiune, designul secțiunii cercevelei ferestrei. Acum, ferestrele pot avea un aspect Clasic, Rustic, Modern sau Urban, exact stilurile ce pot defini marea majoritate a proiectelor de arhitectură. Aparent, lucrurile se complică de dragul imaginii, doar că soluția vine de la Deceuninck, care printr-o inovație inteligentă reduce complexitatea sistemelor de profile, dar îmbogățește opțiunile de design.

 

Mai puțin înseamnă mai mult

 

Este cazul inovației iCOR, primul bloc constructiv universal destinat producției de ferestre și uși, modul ce prinde contur doar la alăturarea unui profil de ramă cu o cercevea. Spațiul creat între cele două profile este întotdeauna același, indiferent de profilele utilizate, tocmai datorită standardizării geometriei zonei de contact. Trei dimensiuni de tocuri si cinci modele de cercevele se pot combina nativ, creând 15 tipologii diferite de secțiuni ale ansamblurilor de ferestre și uși. Astfel, sistemul Elegant oferă un design de ferestre potrivit stilului arhitectural al proiectului oricărei case, satisfăcând o gamă largă de exigențe de imagine și funcționale, cu un inventar minimal de profile.

 

Prin acest concept original Deceuninck, producția de ferestre și uși intră într-o nouă eră, „complexitatea” căpătând, în sfârșit, o conotație pozitivă, atât producătorii, proiectanții, cât și beneficiarii ferestrelor având numai de câștigat. Prin iCOR, arhitecții au la îndemână un sistem de profile unitar simplificat ce rezolvă stilistic în detaliu o tipologie largă de abordări arhitecturale. Există și o componentă sustenabilă, profilele sunt 100% reciclabile.

 

Designul inovator, bogat stilistic și performanțele excelente ale profilelor, confirmă poziția de lider a Deceuninck pe piața sistemelor din PVC pentru ferestre și uși. Modulul constructiv iCOR este una dintre inovațiile prezente în seria de profile Elegant. Împreună cu ThermoFibra și Forthex, Elegant propune pieței europene un nou concept de design al ferestrelor și ușilor, inovația jucând un rol determinant în îmbunătățirea performanțelor tehnice, sustenabilității și imaginii.

 

Arhitect sau designer de interior? Contactează-ne și te vom îndruma spre ferestrele viitorului. https://elegant.deceuninck.com/ro

 

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0