fbpx
RIFF 2013: Daniel Lischer prezintă casa de vacanţă Vitznau

Arhitectul elveţian Daniel Lischer este câştigătorul Detail Prize 2012, cu proiectul „Casa de vacanţă Vitznau”, pe care îl va prezenta în cadrul celei de-a zecea expoconferinţe de arhitectura, pe 11 noiembrie.

RIFF 2013: Daniel Lischer prezintă casa de vacanţă Vitznau

Daniel Lischer a înfiinţat biroul de arhitectura Lischer Partner Architekten Planer în anul 2000. Proiectele sale şi ale partenerilor vizează dezvoltarea rezidenţială, clădiri publice, pavilioane, oferind un alt unghi de abordare arhitecturii elveţiene.
Cel mai cunoscut proiect al Lischer Partners Architekten Planer este casa de vacanţă din Vitznau. Casa este localizata în apropierea Lacului Lucerne, pe partea abrupta a versantului de sud al Rigi. Construcţia de trei etaje are o forma simplă de cub şi se încadrează perfect în peisaj. Exteriorul a fost creat din beton, iar interiorul este integral din lemn.

RIFF 2013: Daniel Lischer prezintă casa de vacanţă Vitznau

RIFF 2013 este cea de-a zecea expoconferinţă de arhitectură organizată de ABplus Events şi Ordinul Arhitecţilor din Romania. Iniţiate de organizatori în anul 2010, unice prin structura, program şi organizare, expoconferinţele de arhitectură au reunit până în prezent peste 3000 de arhitecţi si designeri din Europa, Asia şi America, 400 de speakeri, 350 de companii, 220 de parteneri şi sponsori, 115 parteneri media.
Detalii despre pachetele de participare aici.
Înscrieri şi informaţii suplimentare la adresa de email: inscrieri@ieriff.ro

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0