fbpx

Romania Green Building Council prezinta noi cursuri in cadrul platformei de certificare „Green Building Professional”

Cei interesati de programele de Certificare si Training „Green Building Professional” au acum posibilitatea sa se inscrie la doua noi cursuri. Este vorba de: „Designul Solutiilor de Iluminat si Cladiri Inteligente” si „Anvelopa Cladirii”.

Romania Green Building Council prezinta noi cursuri in cadrul platformei de certificare

Primul curs incepe pe data de 21 Februarie 2013 – Designul Solutiilor de Iluminat si Cladiri Inteligente, iar cel de-al doilea, Anvelopa Cladirii, pe 22 februarie 2013.

Designul Solutiilor de Iluminat si Cladiri Inteligente

Un curs de o zi in care Prof Dr. Dorin Beu dezbate tema solutiilor de iluminat sustenabile si integrarea acestora in cadrul Sistemelor de Management al Cladirilor pentru a genera performante ridicate. Dr. Beu detine o diploma de doctorat in Ingineria Constructiilor la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca si a facut parte din varii proiecte de cercetare europene in domeniul iluminatului natural si a retelelor si sistemelor de iluminat. De asemenea, a fost chairman al Conventiei Romane de iluminat in 2011, si detine functia de director al “Division 3 Interior Lighting” din cadrul Comitetului National Roman pentru Iluminat,

Mai multe detalii despre structura cursului precum si agenda stabilita sunt disponibile pe pagina evenimentului.

Anvelopa Cladirii

Un curs de o zi in care Aurore Julien, trainer international, va prezenta principiile proiectarii anvelopelor pentru cladirile verzi. Aurore este lector la University College of London si consultant si speaker in cadrul companiei XRG Limited. De asemenea, Aurore este LEED Accredited Professional si evaluator BREEAM, cu experienta in proiectare sustenabila, fizica constructiilor, ventilatie naturala, sisteme de energie regenerabila si iluminare naturala.

Mai multe detalii despre structura cursului precum si agenda stabilita sunt disponibile pe pagina evenimentului.

ALTE CURSURI DIN PROGRAM:

  • 6 martie, 2013 – Crearea si Managementul Birourilor mai Verzi, Bucuresti
  • 7 martie, 2013 – Cerinte Legale si Certificare Voluntara pentru Cladirile Verzi in Romania, Bucuresti
  • 14 martie, 2013 – Crearea si Managementul Birourilor mai Verzi, Cluj-Napoca
  • 15 Martie, 2013 – Managementul Proiectelor de Cladiri Verzi, Cluj-Napoca

Pentru obtinerea certificarii „Green Building Professional”: este necesara participarea la cel putin zece cursuri dintre care opt sunt obligatorii iar doua pot fi alese dintr-o serie de module optionale. Programul a fost creat special pentru a asigura instruirea in domenii de specialitate diferite avand in vedere ca pentru implementarea cu succes a proiectelor de constructii verzi, colaborarea intre experti din domenii diferite este esentiala. Cursurile vor include o parte teoretica si studii de caz furnizate de experti in domeniu activi atat la nivel national cat si international. Certificarea obtinuta este recunoscuta la nivel international in cadrul retelei World Green Building Council.

Pentru mai multe detalii despre aceste cursuri, sau pentru inscrierea in program, nu ezitati sa contactati site-ul RoGCB sau sa contactati echipa RoGBC la Alina.Balusescu@rogbc.org.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0