fbpx

ROMANIAN SECURITY FAIR 2012

Asociaţia Română pentru Tehnica de Securitate (ARTS) organizează în perioada 25 -27 octombrie 2012, în Pavilionul Central Romexpo, unul dintre cele mai mari evenimente expoziţionale dedicate tehnicii de securitate din Europa de sud-est – Romanian Security Fair (RSF 2012).

Expoziţia se adresează tuturor furnizorilor de tehnologii, soluţii şi servicii de securitate din ţara si străinătate, precum şi specialiştilor şi consumatorilor de securitate. Tematica sa vine în întâmpinarea nevoii de a răspunde unor provocări din ce în ce mai mari cu soluţii performante, care să asigure un nivel cât mai adecvat de securitate, atât în mediul rezidenţial şi business, cât şi în cel dedicat infrastructurilor critice.

ROMANIAN SECURITY FAIR 2012

ARTS are o bogată experienţă în organizarea tărgurilor de profil, iar Romanian Security Fair se bucură deja de o recunoaştere solidă în rândul marilor producători şi furnizori internaţionali şi naţionali. Ca în fiecare an, aceştia vor aduce la târg cele mai importante noutăţi din domeniu.

Anul acesta, ”vedetele” expoziţiei vor fi, cu siguranţă, sistemele care presupun un nivel înalt de automatizare şi tehnologizare: sistemele biometrice, care permit controlul accesului şi verificarea identităţii citind trăsăturile fizice ale subiectului (irisul, amprenta, vocea etc) şi sistemele de control bazate pe IP, care permit verificarea, supravegherea şi controlul integrat al unui sistem complex de securitate de la distanţă (cu ajutorul unui terminal PC, de exemplu).

Târgul nu se va limita însă la soluţii de securitate high-end. Producătorii vor prezenta o gama deosebit de largă de tehnică de calitate, gândită să acopere cele mai diverse nevoi, atât pentru gospodării cât şi pentru obiective industriale sau pentru mediul business in general:

  • Sisteme anti-efracţie efracţie – centrale şi părţi de sistem, senzori de mişcare, senzori de vibraţie, senzori de geam-spart, bariere IR şi microunde, comunicatoare vocale şi digitale, avertizoare opto-acustice, surse de alimentare dedicate, sisteme tehnice de monitorizare, alarme auto şi sisteme electronice anti-furt, sisteme de protecţie perimetrală, senzori de exterior.
  • Sisteme de control al accesului – dispozitive de identificare personală: cititoare si taguri, cititoare biometrice.
  • Detecţie şi semnalizare incendiu – sisteme de detecţie şi semnalizare a incendiului: centrale şi module de sistem convenţionale şi analogice, detectoare locale, detectoare liniare, sisteme de semnalizare manuală, sisteme de avertizare opto-acustice.
  • Sisteme de stingere a incendiului – sisteme automate de stingere cu gaz inert, sisteme de stingere manuală, sisteme de stingere automată cu apă: sprinklere, sisteme de evacuare a fumului.
  • Supraveghere video – camere video fixe şi mobile cu transmisie conventională sau IP, camere megapixel, obiective, sisteme de înregistrare şi stocare digitală a imaginii, sisteme de multiplexare şi afişare a imaginii, matrici video, monitoare pentru sisteme de securitate, dispozitive de comanda remote, sisteme de iluminare IR, accesorii pentru sistemele de supraveghere video, soluţii de transmisie IP a imaginilor video.
  • Sisteme mecanice si electromecanice de securitate – yale electomecanice, dispozitive de inchidere in câmp magnetic, safe-uri, uşi şi ferestre de securitate, containere de transport valori.
  • Sisteme de avertizare a pericolului şi accesorii de securitate – sisteme de alarmare medicale, sisteme de protecţie şi alarmare a populaţiei civile, echipamente de prim-ajutor şi salvare, măşti şi echipamente de protectie, echipamente de luptă împotriva incendiilor.

Târgul este deschis publicului între orele 10:00 – 18:00, de pe 25 până pe 27 octombrie 2012.

Evenimentul e gândit astfel încăt să satisfacă o arie largă de segmente de public – în fond, oricine, de la indivizi la entităţi comerciale şi industriale mari, are nevoie de securitate.

Pentru dezvoltatorii imobiliari, firmele din domeniul construcţiilor, birourile de arhitectură şi proiectanţi, târgul este un mijloc de a rămâne la curent cu ultimele evoluţii în domeniu şi a-şi îmbogăţi şi moderniza, la rândul lor, oferta. Firmele de asigurări, băncile, firmele de pază şi protecţie şi alţi profesionişti din domeniul securităţii (sau domeniile adiacente) sunt deja public consacrat. La fel şi marile ramuri ale infrastructurii, precum companiile din sectorul energetic, de transport, sau spitalele şi centrele medicale.

Şi persoanele private au însă ce să vadă la târg. Din ce în ce mai mulţi români încep să înţeleagă beneficiile pe termen lung ale investiţiilor făcute în domeniul sistemelor de securitate, iar Romanian Security Fair este cu siguranţă cel mai bun loc în care să expolreze domeniul mai bine.

Programul expoziţional: orele 10:00 – 18:00, 25-27 octombrie 2012 Pavilionul Central Romexpo

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0