fbpx

S-a lansat concursul INSPIRED 2010

Vineri, 1 octombrie 2010 a avut loc lansarea concursului de idei INSPIRED 2010.

Lansat în 2007 cu trei secţiuni de concurs (commercial architecture, fashion design şi fashion photo), şi îmbogăţit cu alte trei (accessories, graphic design, dramaturgy) în 2009, Inspired propune anul acesta secţiuni noi de ilustraţie, design de produs şi design interior.

S-a lansat concursul INSPIRED 2010

In 2010, concursul naţional de idei capătă importanţă europeană, echipele de jurii se internaţionalizează iar lansarea s-a făcut în prezenţa lui Yorgo Lykouria şi Jonathan Hines. Timp de trei ore, în cadrul INSPIRED Masterclass, Jonathan Hines, arhitect britanic (architype.co.uk), preocupat de construcţii sustenabile, votat anul trecut în revista Building Magazine ca fiind “Green Guru” a vorbit despre Ecominimalism iar Yorgo Lykouria, designer şi arhitect (www.lykouria.com), cu proiecte în întreaga lume, a prezentat designul ca pe o cale de a converti frumuseţea naturii în concepte arhitectonice. În încheiere, Teodora Migdalovici a prezentat tendinţele Cannes Lions în design.

S-a lansat concursul INSPIRED 2010

Tema concursului la secţiunea Arhitectură este “Pavilion de informare turistică pentru oraşele mari din România”. Abordarea stilistică a proiectului trebuie să reflecte o documentare serioasă despre ţesutul urban în care va fi amplasat, respectând totodată cerinţa de reprezentativitate şi inovaţie pentru oraşul selectat.

INSPIRED este un concurs de idei online organizat de Asociaţia INSPIRED şi se adresează tinerilor peste 18 ani care doresc să-şi înceapă o carieră într-unul din domeniile vizate de Inspired, cât şi celor care sunt deja activi în profesiile respective.

Principala platformă de desfăşurare a competiţiei este www.concurs-inspired.ro, în perioada 1 octombrie – 3 decembrie 2010.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0