fbpx

S-a lansat Hoteluri din România 2

Noul avanpost Casa di Peroni (Linea/Closer to The Moon) din Calea Victoriei 17 a găzduit pe 12 octombrie lansarea celui de-al doilea volum din seria igloobest, Hoteluri din România. Volumul cuprinde o selecție de 13 hoteluri din București și țară, invitând la o descoperire a locurilor binecunoscute prin ochii curioși ai turistului.

Cu sprijinul AluKönigStahl și Hafele am celebrat momentul în compania arhitecților care semnează proiectele din album, colaboratorilor și a prietenilor igloo.

Continuând demersul de promovare a arhitecturii de calitate, noul volum a selecționat 13 hoteluri, a căror amenajare poartă semătura unor arhitecți sau designeri de succes. Chiar dacă la prima vedere selecția poate părea eterogenă – de la mici boutique hotels la „membre” ale unor prestigioase lanțuri internaționale, toate hotelurile se remarcă printr-o notă originală a amenajării și printr-un discurs stilistic unitar, armonios, prin designul de bun gust și grija față de calitatea locuirii.

Noul album este disponibil în marile librării din țară și poate fi comandat online din shop-ul igloo aici: https://www.igloo.ro/produs/hoteluri-din-romania-2/

Mulțumim atât sponsorilor evenimentului, AluKönigStahl și Hafele, cât și partenenerilor de la Peroni.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0