fbpx

S-a lansat plotareonline.ro, cel mai complet serviciu de plotare online cu livrare în toate oraşele din ţară

Cei mai mulţi dintre voi îi cunoaşteţi de peste 20 de ani, ca fiind centrul de plotare de la parterul Universităţii Ion Mincu. Iniţial sub numele de Océ, de multă vreme cu numele de Eurocom. Acum, după aproape un an de teste, au lansat www.plotareonline.ro. Un serviciu de plotare online, prin care livrează la uşă printuri impecabile, gata pliate. Pot fi plotate şi formate atipice, pe materiale suport speciale. Interfaţa ajută la obţinerea unei cotaţii de preţ exacte, astfel că veţi putea verifica din timp care sunt costurile şi veţi avea un control strict al bugetelor şi un istoric al investiţiilor în plotare.

Imprimarea planurilor şi a desenelor tehnice, a randerelor, a posterelor color şi a afişelor alb-negru, a tablourilor pe canvas, broşurilor, precum şi a oricăror documente în format A4 sau A3 se va putea face prin upload, online, pe platforma securizată creată de Eurocom. Trecerea în mediul online a fost făcută pentru a susţine specialiştii din arhitectură, design şi construcţii din toate oraşele. Salvează timp şi elimină discuţiile interminabile, totul este customizat şi cu o interfaţă foarte simplu de utilizat.

Veti primi:

  • cotaţie de preţ instantanee
  • livrare rapidă în maxim 48 de ore oriunde în România
  • plată securizată cu cardul
  • urmărirea stadiului comenzii
  • vizualizarea plotului
  • calitatea printului la cele mai înalte standarde
  • realizarea integrală a dosarele (planuri pliate, descrierile proiectului A4 şi îndosarierea acestora)

Mecanismul de comandare pe plotareonline.ro este cât se poate de simplu: clientul încarcă fişierul pe platforma plotareonline.ro, selectează tipul de serviciu dorit şi un software analizează documentul oferind o cotaţie de preţ finală pentru lucrarea respectivă. Pot fi plotate şi formate atipice, pe materiale suport speciale. Interfaţa ajută la obţinerea unei cotaţii de preţ exacte, astfel că veţi putea verifica din timp care sunt costurile şi veţi avea un control strict al bugetelor şi un istoric al investiţiilor în plotare.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0