fbpx

S-au deschis înscrierile pentru Premiile FRAME 2020

Sesiunea Premiilor FRAME 2020 este oficial deschisă, pentru a treia ediție. Arhitecți, designeri, branduri inovatoare și clienți vizionari din toată lumea se vor aduna la Amsterdam pe 19 și 20 februarie 2020 pentru a onora cele mai bune amenajări de interior și pe oamenii din spatele lor.

„Prea multe festivități de premiere sunt insulare și elitiste. Premiile FRAME vor să fie răspunsul industriei la această problemă”, spune Robert Thiemann, fondatorul Premiilor FRAME. Astfel, există 36 de categorii care să acopere întregrul spectru de interioare, de la proiecte de retail, la spitale, instituții, rezidențiale, HORECA, birouri sau show-uri. Premiile de Onoare celebrează oamenii din spatele celor mai bune amenajări, în timp ce Premiile pentru Execuție se focusează pe elemente de design, precum materiale și culori, iar Premiile Societății celebrează impacul pozitiv al unui proiect asupra mediului și societății.

Designeri de interior, arhitecți, designeri de produs și clienții acestora din toată lumea sunt invitați să își înscrie cele mai bune lucrări până pe data de 15 noiembrie. Anul trecut au fost înscrise peste 1.000 de proiecte, inclusiv de la birouri de arhitectură și design binecunoscute, precum Zaha Hadid Architects, Marcel Wanders, Studiopepe sau India Mahdavi, dar și de la multe studiouri în curs de afirmare, precum Pallavi Dean, Studio Doho and Mur Mur Lab. Proiectele înscrise au fost dintre cele mai diverse, de la aeroporturi la hoteluri, muzee și ambasade.

În fiecare an, juriul invitat să analizeze proiectele înscrise acoperă o paletă largă a celor mai importanți lideri din industria creativă. Membri juriului pentru Premiile FRAME 2020 îi includ pe Ivy Ross (Google), Marcel Wanders (Studio Marcel Wanders), Marsha Meredith (Aesop), Stefan Diez (Diez Office), Ramona Bronkar Bannayan (MoMA), Daniel Heckscher (NOTE Design Studio), Petra Blaisse (Inside Outside), Sophie Hicks (Sophie Hicks Architects), Natacha Prihnenko (Hermès) Martha Thorne (IE School of Architecture and Design/Pritzker Architecture Prize). Juriul va anunța proiectele nominalizate pe 12 decembrie 2019, după care publicul larg va avea ocazia să voteze proiectul favorit la fiecare categorie și să decidă cine primește Votul Publicului. În cele două zile de eveniment, juriul va analiza live proiectele nominalizate, după care va urma festivitatea de premiere.

Derularea concursului

21 mai 2019 – Anunțarea deschiderii ediției Premiilor FRAME 2020

3 iunie 2019 – Deschiderea sesiunii de înscriere a proiectelor

15 octombrie 2019 – Închiderea sesiunii de înscriere a proiectelor

12 decembrie 2019– Anunțarea proiectelor nominalizate și deschiderea votului public

18 februarie 2019 – Închiderea votului public

19 & 20 februarie 2019 – Începe programul Premiilor FRAME și transmiterea live a procesului de jurizare din partea juraților oficiali

20 februarie 2019 – Anunțarea câștigătorilor și festivitatea de premiere

fa20_architonic_billboard2

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0