fbpx

Salonul de Fotografie Bucureşti

Salonul de Fotografie Bucureşti, aflat la a doua ediţie, se desfăşoară anul acesta în perioada 19 – 22 mai 2011 la Muzeul Ţăranului Român în Sala de Oaspeţi.

Salonul aduce în atenţia publicului noutăţile mărcilor mondiale ale fotografiei. Loc de întâlnire a schimburilor de idei, pasiunilor, informaţiilor, Salonul va propune, timp de patru zile, un program deosebit de ateliere, dezbateri, sesiuni foto; loc de atracţie comercială cu participarea actorilor importanţi ai pieţei de fotografie şi a editorilor specializaţi, Salonul se bucură în acest an de participarea celor mai importante şcoli de fotografie.

Nu lipsesc concursurile şi expoziţiile de fotografie, surprizele amuzante care fac deliciul publicului larg. Întâlnirile de la Salon aduc sub aceeaşi umbrelă nume sonore din fotojurnalismul românesc precum Radu Sigheti (Reuters), Lucian Muntean (Adevărul), Bogdan Iuraşcu (Jurnalul Naţional), Daniel Mihăilescu (AFP), Petruţ Călinescu, Ovidiu Micsik (Mediafax) şi Andrei Pungovschi. Personalităţi din zona fotografiei, asociaţii fotografice, şcoli de fotografie sau echipe de tineri dedicaţi în ale fotografiei vor pregăti pentru publicul interesat discuţii, cursuri practice, mese rotunde sau lansări de echipamente de profil.

Salonul de Fotografie Bucureşti

Expoziţia Foto4ALL cuprinde anul acesta 140 de lucrări provenind de la 50 de fotografi care au participat la concursul cu acelaşi titlu. Vernisajul şi festivitatea de premiere a Foto4ALL se va desfăşura cu ocazia deschiderii oficiale, joi, 19 mai, ora 19.00. Salonul mai prezintă două alte expoziţii, ale lui Andrei Pungovschi despre Vama Veche şi Christian Kostyak despre culisele Operei Naţionale Bucureşti.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0