fbpx

Scaune cu alamă veritabilă – o încântare a designului, marca Gustav Living

„Nil satis nisi optimum” – Doar lucrul cel mai bun e îndeajuns de bun

Scaunul Jaqueline HoneyBrass, produsul Gustav Living al anului 2019, reprezintă întruparea perfectă a proverbului latin „Nil satis nisi optimum”.

Optim din punctul de vedere al confortului, scaunul este construit din materiale premium, alese special pentru a menține corpul într-o stare constantă de relaxare pe toată durata șederii. Catifeaua fină italiană este o încântare la fiecare atingere, oferind oricărei persoane ce se așază în scaunul Jaqueline HoneyBrass o „ședință” comodă și maiestuoasă de destindere.

Jaquelin-albastru_1

Designul acestuia satisface, de asemenea, cele mai înalte exigențe, distingându-se prin cusăturile 3D, unice în România, ce formează – ac cu ac, fir de ață cu fir de ață – un model solemn/grandios de fagure, o încântare integrată a designului atât pe exterior cât și interior.

Catifeaua italiană îmbracă și picioarele scaunului Jaqueline HoneyBrass, fiind completate de alamă atent aleasă, alamă 100% veritabilă, a cărei nuanță de auriu puternic creează o aură ce se reflectă asupra întregului design.

2

Silueta scaunului Jaqueline HoneyBrass este una regală, maiestuoasă, cu o bază ealizată din lemn, oferindu-i o rezistență îndelungată, în timp ce alama este des folosită la instrumentele muzicale, tocmai datorită rezistenței ei. Jaqueline HoneyBrass reprezintă prin urmare acea coeziune inconfundabilă între rezistență și design, obținută prin materialele premium folosite și timpul acordat execuției, fiecare scaun find tapițat exclusiv de mâna tapițerului.

De curând, scaunul Jaqueline HoneyBrass a fost prezentat în cadrul Expoziției Internaționale Museum of Now din Berlin. Detaliile extraordinare au captat atenția participanților, iar confortul oferit a fost extrem de apreciat.

Jaquelin_black_1-(1)

Scaunul Jaqueline HoneyBrass poate fi și personalizat: puteți opta pentru culori multiple și diferite materiale cu proprietăți anti-pată. Un strat de protecție suplimentară, precum un material cu proprietăți anti-pată, este esențial în cazul în care spațiul de dining sau living este folosit de întreaga familie.

Pentru cei din domeniul HoReCa – și nu numai – oferim și posibilitatea de brodare de logo sau siglă, pentru a oferi personalitate unei săli de conferințe, unui birou directorial sau unui restaurant chic.

Scaunul Jaqueline HoneyBrass este disponibil atât pe site-ul gustavliving.ro, cât și în showroom-ul partenerilor.

www.gustavliving.ro
Contact: +40742232438 | contact@gustavliving.ro

Partener București: ClassIn showroom, Bd. Aviatorilor 47, sector 1, București, 0372773444

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0