fbpx

Sediul Kiss FM by Prographic Architecture Studio

Noul sediu al Kiss FM de la etajul 10 al clădirii Timpuri Noi Office combină epoca de început a radioului în perioada industrială cu identitatea vizuală a designului contemporan de inspirație science-fiction, pentru a reafirma că radioul va face parte din viețile noastre indiferent cât de mult va avansa tehnologia: „You had your time, you had the power / You’ve yet to have your finest hour / Radio!” (Queen, Radio Ga Ga).

Astfel, amenajarea oscilează între catifelat și aspru, între materiale brute – beton aparent, metal negru, lemn – și high tech – capsule curbate din materiale compozite, cubicule și studiouri izolate, ridicate de la sol și antifonate. Lumini suspendate liniare, design sau care amintesc de interioarele fabricilor condimentează atmosfera, iar separarea funcțiunilor se obține prin ridicarea spațiilor de lucru pe un podium, la o cotă superioară, în timp ce zonele de relaxare rămân confortabil la nivelul pardoselii și sunt populate cu pouf-uri colorate și fotolii de comandant de navă spațială.

C86A1958

Barul-recepție de inspirație industrială are blatul din beton aparent și taburete cu blat de lemn, iar peretele de fundal este un rastel pixelat din cuburi cu dublă față – spre acces și spre depozitarea din spatele barului.

Cabinele de sunet – cubicule de culoare albă complet închise cu pereți și ferestre – plutesc în spațiul „hangarului aeronautic” grupate câte unul sau câte două și se accesează prin trepte adăugate, provenite din imaginarul vizual al „Războiului lumilor”, cea mai controversată piesă de teatru radiofonic a lui Orson Welles difuzată spre panica ascultătorilor în America anului 1938. Cubiculele identificate cu litere din alfabetul grec reiau referințele mitologice cu care au fost denumite încă de la început misiunile spațiale.

→ O F E R T Ă  DE  L A N S A R E

Comandă noul album igloobest Birouri din România. Design interior 5 în perioada 10 – 23 februarie și intri direct în cursă pentru a câștiga un scaun de birou k.task by Knoll, oferit de HTO ARCHITECTURE & ENGINEERING. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți (via random.org), în data de 24 februarie.

Nu uita că la comezi de peste 120 de lei livrarea este GRATUITĂ!

Proiect prezentat în Birouri din România. Design Interior 3

coperta shop_BIRINT3

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0