fbpx

Sezon nou al întâlnirilor A Business of Architecture, Design & Creativity Society debutează în octombrie

Aflate la a 8a ediție, întâlnirile de business și networking desfășurate sub bagheta – a Business of Architecture, Design & Creativity Society, revin într-un sezon nou, de marți, 11 octombrie 2022, de la ora 18:30 la NOD – Biblioteca MATER, pe Splaiul Unirii 160. Singurele întâlniri de antreprenoriat creativ, de arhitectură și design au fost inițiate de Armina Popeanu, arhitect și fondatorul platformei educaționale ANTREPRENORIAT CREATIV. Prima ediție a acestui sezon este dedicată promovării în businessuri de arhitectură și design și îi are ca invitați pe Victor Grosu @Hype Project Interiors @Grosu Media, Anda Zota @Aktuell @Igloo magazine și Răzvan Puchici @Cumulus Architecture.

Dacă ai un business în arhitectură sau design sau ești practicant și vrei să o iei pe calea antreprenoriatului – fie că freelancer, soloprenor sau colaborator într-o echipă mai mare – și vrei să afli să afli despre cum te poți promova către clientul final, dacă te gândești să începi un business care presupune creativitate, ori dacă vrei să cunoști antreprenori care au reușit și pot să împărtășească din experiența lor, atunci aceste întâlniri sunt pentru tine.

 

Necesitatea educației de antreprenoriat în arhitectură este imensă, chiar și într-un cadru informal ca acesta creat de noi, pentru că, până recent, profesia noastră era privită mai degrabă de la distanță. Însă asistăm la o efervescență în domeniu, cu clienți din ce în ce mai deschiși și mai dispuși să investească în colaborarea cu un profesionist în domeniu, dar și cu arhitecți și designeri din ce în ce mai creativi, mai îndrăzneți. Noi creăm un cadru în care aceștia din urmă învață despre piață, clienți, provocări, evoluția businessului, iar la această primă ediție a sezonului să se conecteze eficient cu clienții lor. Cum? Aducând alături de noi specialiști și antreprenori cu experiență în domeniu, a precizat Armina Popeanu, fondatorul platformei „Antreprenoriat creativ”.

 

Tema acestei ediții este „Promovarea eficientă. De ce ai nevoie de ea. Tips & tricks”, iar invitații acestei ediții sunt:

Victor Grosu arhitect și fondator al @Hype Project Interiors, @Grosu Media și autorul unor cursuri online de business de design interior, creator de concepte HoReCa de succes, vlogger și prezentator al emisiunii Casa Magazin – Digi TV.

 

Anda Zota, editor-in-chief @Igloo Media, arhitect și fondator @Aktuell, o platformă multimedia care oferă o selecție curatoriată de proiecte de arhitectură, teme lunare de cercetare și dezvoltată prin arhitectură de interior și de exterior, arte vizuale și design.

 

Răzvan Puchici, Arhitect și Senior Managing Partner @Cumulus Architecture, biroul de arhitectură implicat în proiecte de milioane de euro și co-fondator al grupului de firme Cumulus, din care fac parte companii de instalații, structuri și project management. Răzvan Puchici este parte dintr-un amplu demers de  promovare a României, o mişcare apolitică, civică şi culturală – Cred în România.

 

Participarea este gratuită, cu ajutorul partenerilor ZOISS și NOD, însă este nevoie să completezi un formular pentru a te înscrie. Mai multe detalii aici: www.antreprenoriatcreativ.ro

 

Întâlnirile acestui sezon se desfășoară lunar, în perioada octombrie – decembrie, în fiecare a doua marți din lună, de la ora 18:30 la MATER, pe Splaiul Unirii 160, București.

 

***

 

Despre platforma ANTREPRENORIAT CREATIV

Platforma integrată de educație antreprenorială în domenii creative – își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care au nevoie de acces la o educație antreprenorială non-formală.

 

Armina Popeanu – arhitect și fondator „Antreprenoriat creativ”, antreprenor cu peste 8 ani de experiență, a fondat brandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și studiază antreprenoriatul în business-ul de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu, în urma căruia își propune să creeze un model de business pentru arhitecți. Este de asemenea mentor pentru business-urile creative și crede că educația este motorul progresului, motiv pentru care sprijină cauze ce au în comun această viziune.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0