fbpx

Shelter international student competition

În vremuri străvechi, oamenii trăiau în sălbăticie, luptând împotriva durităţii sale şi primind drept recompensă roadele pe care le oferă. Azi, trăim în oraşe, în peisaje artificiale create de oameni, în care puterea naturii nu se mai ia în considerare decât cu ocazia unor dezastre naturale. Cu toate acestea, sălbăticia împreună cu toate fricile şi dorinţele legate de ea este încă puternic prezentă în subconştienul omului. Pornind de la această premisă, studenţii la arhitectură din întreaga lume sunt invitaţi să participe la concursul de idei cu tema “O casă de locuit în sălbăticie” pentru locuitorii oraşelor contemporane. Sălbăticia poate fi de orice fel: o pădure, savana africană, Polul Sud, un deşert sau marea. De asemenea, studenţii pot propune un refugiu în faţa dezastrelor naturale. Materialele recomandate sunt cele naturale, precum lemnul, piatra sau pământul.

Shelter international student competition

Scopul competiţiei este acela de a oferi o şansă de afirmare tinerilor studenţi şi totodată de a promova îmbunătăţirea mediului natural şi al celui construit. Din acest motiv, rezultatele competiţiei vor fi publicate în cât mai multe colţuri ale lumii.

Studenţii finalişti vor avea ocazia să-şi prezinte proiectele în mod direct prestigiosului juriu internaţional, cu Ryue Nishizawa drept preşedinte.

Înscrierile se fac până pe 25 iulie.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0