fbpx

Showroom de prezentare Uponor în București

Uponor România, subsidiara locală a unuia dintre cei mai importanți furnizori de soluții de încălzire, răcire și alimentari cu apă la nivel mondial, a deschis un showroom de prezentare în București, situat pe Splaiul Unirii nr. 76. În noul spațiu, vizitatorii pot testa sisteme radiante prin pereți și plafon și sunt consiliați de către specialiști pentru alegerea soluțiilor potrivite nevoilor lor. Investiția pentru acest proiect se ridică la 35.000 euro.

De asemenea, în noul showroom se vor organiza seminariile “Academiei Uponor” pentru parteneri: proiectanți, distribuitori, instalatori. Programul acestor seminarii îmbină într-un mod optim partea teoretică și sfaturile practice, obiectivul fiind de a-i ajuta pe parteneri să acumuleze experiență și cunoștințe de proiectare și montaj.

showroom-uponor-2

În ceea ce privește nivelul pieței, reprezentanții Uponor sesizează o evoluție în comparație cu anii trecuți, sistemele de încălzire radiantă fiind tot mai des folosite de arhitecți, proiectanți și clienții finali datorită confortului sporit și a costurilor mici de exploatare. Astfel, noul showroom Uponor reprezintă o oportunitate pentru parteneri de a testa și experimenta soluțiile înainte de a le implementa.

Sistemele prezentate în showroom-ul Uponor pot fi comercializate prin intermediul partenerilor autorizați. La nivelul întregii țări sunt aproximativ 90 de magazine unde clienții pot găsi produsele Uponor.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0