fbpx

Showroom Delta Studio. Mobilier valoros, punere în operă armonioasă

În fiecare an, Delta Studio reamenajează showroomul principal din București, inspirându-se din cele mai noi tendințe ale târgurilor internaționale de profil. De punerea în operă a brandurilor din portofoliu, mobilier italian și spaniol (Poliform, Gamadecor, Arketipo Firenze, Ditre Italia, CorteZari, Bontempi etc.) s-au ocupat în 2018 arh. de interior Cristina Golban și Oana Deacu.

Suntem invitați să descoperim în cei 1 000 mp de la etajul întâi al showroom-ului punerea în scenă a celor mai noi colecții Delta Studio, lansate la Salone del Mobile Milano în primăvara lui 2018. Printre acestea, inclusiv linia proprie, brandul Formmat, cu obiecte reinterpretate în conformitate cu cele mai noi tendințe în design interior.

Colecțiile sunt însoțite de cele mai noi finisaje, obiecte sanitare, ba­terii și soluții de amenajare inovatoare de la furnizori de top. Cele două arhitecte au optat pentru punerea în valoare a fiecărui brand de mobilier, dorind să accentueze atât indivi­dualismul fiecărei „scene”, dar și să lege totul într-o armoni­oasă coerență: „Ne-am propus să creăm un spațiu unitar, unde să avem expuse branduri și stiluri diverse, prezentate astfel încât să se subordoneze unui concept unitar”, ne-a mărturisit Cristina Golban, arh. int. Delta Studio. Pentru a pune cât mai mult în evidență piesele de mobilier s-au utilizat tonuri neutre pentru finisaje, griuri, bejuri etc. Fiecare situație ambientală a fost minuțios conturată, fără a omite sugestii de obiecte de design ori plante care completează armonios cadrul.

La ce se pot aștepta vizitatorii? „În primul rând, la concepte propuse de arhitecți, gândite până la cele mai mici detalii. La mobilier de calitate, pus în valoare prin detalii atent gândite. Am vrut să arătăm ce aport au arhitecții într-o amenajare. Consi­der că într-un proiect de acest gen este extrem de importantă implicarea unui arhitect de interior, doar el poate vedea imaginea de ansamblu și poate crea un spațiu unitar și perfect funcțional”, e de părere Cristina Golban.

Bucătării, livinguri, dormitoare, birouri sau băi – toate ambientele locuirii sunt puse în scenă la showroomul Delta Studio, care oferă inclusiv servicii de consiliere în funcție de proiect, client și buget. Până la final de noiembrie, vizitatorii showroomului au putut admira și o expoziție de produse luxury de la producătorii de obiecte sanitare și baterii.

PROIECT: Amenajare de interior showroom; ADRESĂ: Strada Progresului Nr. 1-3, sector 5, București; ARHITECTURĂ DE INTERIOR: Delta Studio; ECHIPA: arh. int. Cristina Golban, arh. int. Oana Deacu; FINALIZAT: 2018

Articol apărut în igloo 187 / dec 2018 – ian 2019
igloo_187-shop

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0