fbpx

Showroom Diseño-Porcelanosa: Ambiente high end pentru o baie desprinsă din filme

Dintre cele trei showroomuri Diseño din Bucureşti, cel situat pe Calea Dorobanţilor, la nr. 135-145, este dedicat în exclusivitate brandului Porcelanosa şi, de curând, a trecut printr-un proces de reamenajare, alegând să folosească perioada de lockdown ca pe o şansă de a renova şi reactualiza ambientele prezentate.

Porcelanosa Grupo deţine 8 fabrici în Spania şi o reţea de peste 970 de magazine în toată lumea. Unul dintre cei mai mari producători de soluţii high end pentru baie, compania este furnizor oficial al Casei Regale Britanice şi colaborează cu nume prestigioase din domeniile arhitecturii şi designului, pe listă regăsindu-se Zaha Hadid, Foster + Partners, Simone Micheli sau Luis Vidal.

Cu o suprafaţă de 1 200 mp, spațiul din Calea Dorobanţilor găzduiește cel mai mare showroom Porcelanosa din Europa. Gândit pentru a fi, în primul rând, o sursă de inspiraţie, el combină materialele şi texturile cele mai variate pentru a crea ambiente cu un design neaşteptat şi inovator. Aici se regăsesc soluţii pentru orice tip de amenajare şi orice stil preferat, de la glam decadent la cel mai pur minimalism şi de la texturi metalice la piatră naturală. Nu lipsesc nici notele de industrial sau asocierile exuberante de culori.

Pentru o experienţă completă, ambientele sunt îmbogăţite cu piese de decor precum tablouri din mozaic sau corpuri de iluminat cu o identitate puternică, printre care se remarcă celebra lustră Skygarden de la Flos, creată de Marcel Wanders, cu abajur metalic generos decorat în interior cu motiv floral în relief inspirat de aspectul tavanelor de gips din casele vechi.

C86A4102-HDR

În ceea ce priveşte tendinţele actuale, se remarcă, în continuare, predilecţia pentru placaje ceramice de dimensiuni mari, iar cele marca Porcelanosa prezintă avantajul unor îmbinări foarte puţin vizibile, ceea ce creează un aspect unitar, monolitic. Imitaţiile de marmură şi de pietre semipreţioase se numără, de asemenea printre preferatele clienţilor. Showroomul oferă şi opţiuni pentru cazurile unde spaţiul sau bugetul necesită dimensiuni mai mici, prin colecţiile de plăci rectificate în varianta de 33 x 100 cm sau 45 x 120 cm, disponibile, la rândul lor, în mai multe culori şi texturi ce imită piatra, marmura, betonul sau lemnul.

În cazul obiectelor sanitare, se remarcă o predilecţie pentru forme fluide, organice, care conferă băii un efect de plus de relaxare. Obiectele ceramice colorate revin în trend, ele fiind caracterizate de nuanţe moderne şi finisaje mate sau metalice, pentru a aduce un plus de eleganţă, indiferent de stilul amenajării.

Showroomuri: Calea Dorobanți 135-145, București, România,
Bd. Mareșal Averescu 15 B/C, București, România, Bd. Bulevardul Pipera 30, Voluntari, România
office@diseno.ro, www.diseno.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0