fbpx

Showroom Sensio: versatil, convivial

Pentru SENSIO, furnizor autohton de mobilier HoReCa, precum și de soluții pentru office design, echipa AMA Design a imaginat și amenajat un showroom care reunește o cafenea-concept store și birourile SENSIO.

În cafenea, destinată evenimentelor private sau corporate, workshopurilor, dar și publicului larg, brandurile de mobilier, care provin cu precădere din Italia și Spania (unele dintre ele fiind și câștigătoare ale unor concursuri de design de obiect), au fost invitate să populeze spațiul.

„Simplitatea elementelor decorative este completată de zonele verzi cu plante ce aduc un plus de căldură spațiului și contrabalansează gama de culori ton sur ton a texturilor de mobilier. Iluminarea indirectă punctează discret zona de bar și canapeaua multicoloră, iar becurile oversized au un design retro ce amplifică convivialitatea acestei cafenele”, ne-a povestit arh. Anda Manu.

Barul va oferi și prilejul unor seri animate de cocktailuri speciale, iar cel mai mare atu al întregii cafenele este versatilitatea: mobilierul va putea fi lesne înlocuit sau mutat în funcție de tipul de eveniment desfășurat. O terasă prelungește în exterior cafeneaua, o canapea lungă și primitoare fiind instalată aici în așteptarea primăverii.

La un pas dincolo de cafeneaua cu aer vesel retro, se află birourile SENSIO, unde funcționalitatea lasă loc soluțiilor ingenioase, conturând toată gama de spații necesare beneficiarului. Pentru o configurare viitoare a propriului office, o vizită în biroul furnizorului autohton este mai mult decât sugestivă: până și chicineta devine spațiu expozițional pentru scaunele din portofoliul SENSIO ce își găsesc loc suspendate pe pereți. Spațiul relativ mic al biroului a permis conturarea unei atmosfere cât de poate de familiare și primitoare.

„La o privire mai atentă, se va observa că fiecare piesă de mobilier asigură o multitudine de funcțiuni și, practic, prin designul de obiect se salvează spațiu de stocare și expunere. Biblioteca cu cataloage are uși glisante care sunt în același timp și whiteboards, panotajele din sala de întâlnire au rol acustic, dar sunt totodată și suport pentru mostrarele de materiale, iar placarea de sticlă folosește ca tablă de scris”, ne-a mai dezvăluit Anda Manu.

Insulele de lucru sunt prelungite cu câte o zonă de discuții menită să estompeze distanța dintre vizitatori și personal. Diversitatea de materiale (mochete, tapet) este în deplin acord cu cea a soluțiilor oferite de SENSIO care, grație noului showroom, se înscrie în paradigma SENSIO LIVING, un spațiu în care discuțiile și evenimentele au loc nu numai în timpul zilei, ci și seara, într-un cadru relaxat.

PROIECT: Amenajare de interior showroom; ADRESĂ: Calea Floreasca 212, București; ARHITECTURĂ DE INTERIOR: AMA Design; FINALIZAT: 2018

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0