fbpx

Showroomul Oséa Interiors – Beyond Living


Showroomul Oséa Interiors pornește din pasiunea pentru estetic și formează un spațiu multidisciplinar orientat spre satisfacerea nevoii unei experiențe superioare, atât materială, cât și conceptuală.

Deschis de curând, la Cluj, într-o clădire de epocă care datează din perioada interbelică și care a fost atent restaurată, showroomul propune un spațiu distins și prietenos, în care căldura și eleganța unui cămin cu stil sunt prezente pentru inspirația celor care îl vizitează.

rs_showroom_osea_large_igloo_img_1200-hdr

Folosind piese de mobilier rafinate și opere de artă contemporană, Oséa Interiors îmbină ideea de showroom cu cea de galerie de artă, aducând la viață un concept nou de exprimare și prezentare. În permanentă căutare de noi experiențe, materiale de calitate, texturi vibrante și forme impresionante, cei de la Oséa încearcă să creeze îmbinări distincte de confort, funcționalitate și personalitate. Gamele selecte de mobilier și spațiile atent finisate sunt concepute pentru a dicta diferite ambiente și stări emoționale mulate pe caracterul și nevoia fiecărui client.

rs_showroom_osea_large_igloo_img_8828-hdr

Pentru că intenționează să ofere un întreg concept de locuire, mobilierul este completat de covoare, lămpi, obiecte decorative și lucrări de artă. Urmărind un stil contemporan, dar de o eleganță atemporală, o calitate desăvârșită, materiale prețioase și o măiestrie aproape artizanală a finisajelor, echipa Oséa a ales un portofoliu de branduri importante pentru care creează designeri celebri.

rs_showroom_osea_large_igloo_img_1082-edit

Gio Ponti, Antonio Citterio, Patricia Urquiola, Anastasiade, Marcel Wanders sau Vincent Van Duysen sunt numai câteva dintre numele mari care și-au pus semnătura pe colecțiile brandurilor pe care Oséa Interiors le propun. Reprezintă exclusiv în România B&B Italia, Maxalto și Giorgetti la care se adaugă și nume mai cunoscute precum Baxter, Molteni & C, Moooi. Un loc aparte îl constituie prezența în showroom a brandului Oasis, care excelează în zona de mobilier de baie cu Gama Luxury, inspirată din „les salles des bains” ale anilor 1900, cu accente de Art Deco. Gama de mobilier este completată de colecțiile outdoor de la Emu și Tribu, covoare de la Moooi Carpets și Limited Edition precum și corpuri de iluminat de la Moooi, Italamp și Sklo. Și cum nicio amenajare nu este încheiată fără obiecte decorative, cei de la Oséa au ales cu grijă să adauge în portofoliu câteva mărci recunoscute precum Fuestenberg, Vista Alegre și Mario Cioni pentru minunate obiecte din porțelan, cristal, ceramică și sticlă.

Showroomul își propune să fie un mediu plăcut, care să ofere inspirație designerilor și arhitecților, dar în egală măsură și celor care, împreună cu echipa Oséa Interiors, vor ajunge să-și definească ambientul viitoarei locuințe.

logo-final-1

 

Showroom: str. G-ral Ion Dragalina 116, Cluj-Napoca
T: 0744 130 255, office@oseainteriors.com
www.oseainteriors.com

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0