fbpx

Sistemele de ridicare AVENTOS – soluția ideală pentru manevrarea dulapurilor superioare

Sistemele de ridicare AVENTOS aduc un confort ridicat la deschiderea şi închiderea dulapurilor superioare. Libertatea de mişcare oferită utilizatorului transformă sistemul AVENTOS în cea mai confortabilă alegere pentru dulapurile superioare.

De ce să alegi sistemele AVENTOS:

  • Ai acces neîngrădit în interiorul dulapului: Mobilitatea şi libertatea de mişcare se păstrează în orice situaţie. Dulapurile superioare pot rămâne deschise atât timp cât se lucrează în bucătărie. De exemplu când se golește mașina de spălat vase, activitatea devine confortabilă.
  • Deschidere uşoară şi închidere confortabilă: Combinaţia dintre deschiderea uşoară şi funcţia BLUMOTION integrată pentru AVENTOS, asigură o trăire plină de emoţie, la deschidere şi închidere. Chiar şi fronturile mari şi grele se deschid uşor. Sistemele de ridicare fără mânere pot fi construite uşor cu tehnologiile de mişcare SERVO-DRIVE sau TIP-ON.
  • Sistemul rămâne deschis în poziţia dorită de tine: Dacă mecanismul de ridicare este reglat pentru greutatea exactă a frontului, frontul rămâne în poziția dorită, fiind tot timpul ușor accesibil pentru închidere.
  • Te bucuri de un design armonios: Rosturile orizontale determină aspectul armonios. Cu AVENTOS în dulapul suspendat se poate păstra acelaşi design ca în dulapurile inferioare.
Wohnzimmer

Aventos HK top – living

AVENTOS HK top: dimensiuni mici, uşi pivotante, funcţionalitate integrată!

Cel mai nou sistem dezvoltat din familia AVENTOS este soluţia ideală pentru corpurile de mobilier proiectate cu mare atenţie la detalii, în toate încăperile locuinţei.

AVENTOS HK top se integrează discret în dulapurile înalte suspendate, iar datorită designului compact devine soluţia ideală pentru dulapurile mici. Astfel, designul mobilierului este şi mai bine pus în evidenţă, iar capacul de acoperire, în culori variate, se integrează armonios în interiorul dulapului.

Küche

Aventos HK top – bucătărie

AVENTOS HK top a fost deja premiat în competițiile globale de design, impresionând prin funcţionalitatea integrată, dimensiunea constructivă redusă și designul minimalist.

Prelucrarea și montarea simplă a sistemului AVENTOS HK top se datorează integrării şabloanelor şi limitatoarelor de unghi. Reglarea sistemului se realizează fără a fi necesară demontarea capacului de acoperire.

AVENTOS HK top

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0